پخش زنده
امروز: -
رئیس کل سازمان خصوصی سازی در خصوص واگذاری شرکت کیش ایر، گفت: کیش ایر همچون دیگر شرکت واگذاری این سازمان باید مراحل واگذاری را طی کند و بطور قطع این شرکت واگذار میشود.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، حسین قربانزاده افزود: برای الگوی واگذاری شرکت کیش ایر پیشنهادهای مختلفی شده است و باید سرمایه گذران و ذینفعان از واگذاری این شرکت سود ببرند.
معاون وزیر امور اقتصاد ودارایی ادامه داد: این شرکت به نحوی واگذار خواهد شد که سودآوری برای همه داشته باشد.
او افزود: در جلسات مشورتی مختلف با ذینفعان قرار بر این شد تا نحوه واگذاری هم گسترش مالکیت عموم را پی داشته باشد و هم در قالب یک شرکت سهامی، سرمایه گذاران و ذینفعان نیز در ورود مسافر به کیش، متنفع شوند.
رییس کل سازمان خصوصی سازی در باره وضعیت فعلی واگذاری کیش ایر گفت، هم اکنون در حال ارزش گذاری آن هستیم و پس از مراحل قانونی به هیات واگذاری ارایه میشود و هیات واگذاری نیز پس از تصویب قیمت پایه، شرکت کیش ایر را برای مزایده معرفی خواهد کرد.
قربانزاده افزود: پیش بینی سازمان خصوصی سازی بر این است تا چند ماه آینده این کار انجام شود، اما میتواند این مراحل از پیش بینی این سازمان نیز بیشتر شود.
او در باره واگذار نکردن کیش ایر نیز تاکید کرد: شرکتها در فهرست واگذاری هستند و خروج معنا ندارد و کیش ایر هم در لیست واگذاری بوده وهست و هم باید پس از واگذاری اش به یک کارایی و بهره وری بالا برسد.
به گفته او، اگر کیش ایر از لیست واگذاری خارج شود، تخلف شده است، و این اتفاق نه افتاده و اتفاق هم نمیافتد و ایرلاینها از اول نیز مانند ایران ایر تور وغیره در گروه یک بوده اند و صد درصد کیش ایر باید واگذار شود.
معاون وزیر امور اقتصاد ودارایی تاکید کرد، نتیجه واگذاری کیش ایر حتما باید منتفع شدن ذینفعان جزیره کیش وسرمایه گذاران، بهره وری وکارایی را در پی داشته باشد.
قربانزاده با تاکید بر اینکه واگذاریها در چارچوب قانونی در سازمان خصوصی سازی صورت میگیرد، تاکید کرد:واگذاری کیش ایر هم همچنین است و هیچ موردی از قبل توسط گروهها یا افرادی برای تصاحب آن طراحی نشده است و نباید به این شایعات بی پایه و اساس، توجه کرد.
رئیس کل سازمان خصوصی سازی، گفت:واگذاری کیش ایر کاملا شفاف ارزش گذاری میشود و بهره وری وکارایی از شرایط واگذاری شرکتها، خواهد بود و در قراردادها نیز ضمانت اجرا وجود دارد.
زیاده طلبی بخش خصوصی ، باعث افزایش بیکاری و تارضایتی مردم شده است .
اقتصاد و درامدهای دولت ، باید احیا گردد .
با احیای درامدهای دولت ، مشکل کسری بودجه و تورم حل خواهد شد .
صنایع و معادن تاراج شده به نام خصوصی سازی باید به دولت (مردم) برگردد .
با افزایش درامد و اقتدار دولت ، مشکل تورم و بیکاری حل خواهد شد .
تفکرات غیر انسانی و لیبرالیستی ، جامعه را به این نقطه کشانده است .
بازگشت به انسانیت و عدالت ، راه حل همه ی مشکلات است .
مشکلات و وضعیت فولاد مبارکه ، شاهد روشنی برای موضوع است .
خصوصی شدن فولاد مبارکه ، کار را به اینجا کشانده است .
فولاد مبارکه ای که پنج درصد کل درامد صنعتی ایران را تولید میکند ، چرا باید درامدش خصوصی باشد ؟!
چرا باید این گونه به حیات خلوت عده ای خاص تبدیل شود ؟
معادن ، پالایشگاهها و پتروشیمیهای ثروتساز نیز به همین صورت .
صنایع و معادن تاراج شده به نام خصوصی سازی باید به دولت (مردم) برگردد .
مشکل کسری بودجه و تورم حل خواهد شد .