پخش زنده
امروز: -
برای توسعه دامنه اجرای طرح مشارکت اجتماعی نوجوانان ایران موسوم به "مانا"، به همکاری همه دستگاههای اداری و نهادها نیاز است تا نوجوانان، با تجربه رشد اجتماعی بیشتر در مواجهه با آسیبها مقاوم باشند.
به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز اردبیل، مجری طرح مشارکت اجتماعی نوجوانان بهزیستی موسوم به "مانا" در مراسم اختتامیه استانی طرح مشارکت اجتماعی نوجوانان ایران در مجتمع فرهنگی و هنری فدک اردبیل با اعلام این خبر گفت: اجرای این طرح از سال ۹۵ در کشور با مشارکت آموزش و پرورش آغاز شده است و در سه سال نخست اجرای آن نتایج خوبی به دست آمد.
عاطفه غیاث فخری با اشاره به ادامه اجرای این طرح در محلات مختلف شهری در مراحل بعد اظهار کرد: نوجوان با مشارکت در این طرح، توانمندیهای خود در مقابله با آسیبهای اجتماعی را محک زده و نقاط ضعف و قوت خود را میسنجد و باید هر نوجوان در هر استان حداقل یک بار در این طرح و کارگاههای آن شرکت کند.
وی تصریح کرد در اجرای این طرح در تابستان امسال در استان اردبیل کارها و اقدامات خوبی انجام گرفت و انتظار داریم نوجوانان مشارکت کننده، در آینده و در مسیر زندگی خود اگر با آسیب اجتماعی مواجه شدند، توان مقابله و رفع آن را داشته باشند.
مدیرکل بهزیستی استان اردبیل هم در این آئین گفت: اجرای طرح مانا از تیرماه امسال در استان با مشارکت ۸۰ گروه نوجوان و جوان آغاز شد و افراد در ۱۵ جلسه در محلات مختلف با آسیبهای اجتماعی آشنا شده و روشهای مقابله با آسیبها را فراگرفتند.
حامد رضایی افزود: همه دستگاهها و نهادهایی که دغدغه پیشگیری از آسیبهای اجتماعی را دارند، با اجرای این طرح همکاری کردند و این طرح در واقع، تمرین فعالیت جمعی برای گروههای نوجوانان، جوانان و بانوان بود.
معاون پیشگیری از جرم دادگستری استان اردبیل نیز در این برنامه، ضعف سواد رسانهای را از عوامل تحریک و تهییج نوجوانان و جوانان در فضای مجازی دانست و از متولیان امور فرهنگی و آموزشی آنان خواست، برای تقویت قدرت تحلیل نوجوانان و جوانان تلاش کنند.
جلال آفاقی ادامه داد: دشمن برای تزلزل کانون خانوادهها و بخصوص نوجوانان و جوانان برنامه ریزی کرده است و در این شرایط نقش اولیا در مقابله با این قبیل هجمهها که جزو آسیبهای اجتماعی است، بسیار حائز اهمیت است.
مدیرکل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری اردبیل نیز در این برنامه گفت: مشارکت اجتماعی از اصول رایج در تمدن اسلامی ایرانی و از موارد مطرح در فرهنگ ماست و برای حفظ و تقویت آن باید به سنین نوجوانی و جوانی بیشتر توجه شود.
رضوان باقلاچی افزود: بعد از پیروزی انقلاب اسلامی با جنگهای سخت، نیمه سخت، نرم، شناختی و ادراکی مواجه شدیم و مهمترین هدف دشمن، بر هم ریختن کانون خانواده است و مادران در قوام و ایستایی خانوادهها نقش مهمی بر عهده دارند.
اجرای سرود و برگزاری کارگاههای گفتمان مشارکت اجتماعی از بخشهای دیگر این آئین اختتامیه بود.