پخش زنده
امروز: -
دبیر قرارگاه اقتصاد مقاومتی بسیج از ایجاد ۷۶ هزار شغل پایدار به همت این قرارگاه در یکسال گذشته خبر داد.
احسان فرهی درمصاحبه اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، با اشاره به اولویت قرارگاه اقتصاد مقاومتی بسیج در ایجاد مشاغل خرد و خانگی درمناطق محروم روستایی برای افراد کم برخوردار افزود: این ۷۶ هزار اشتغال براساس برنامه محوری قرارگاه نظیر صندوقهای قرضالحسنه اشتغالزا وپنلهای خورشیدی ۵ کیلو واتی و تسهیلات قرضالحسنه تبصره ۱۶ ایجاد شده است.
وی با اشاره به ایجاد ۲۹ هزار صندوق قرضالحسنه مردمیار اشتغالزا افزود: یک میلیون و سیصد هزار نفر از مردم با منابع مالی خود عضو این صندوقها هستند.
دبیر قرارگاه اقتصاد مقاومتی بسیج آموزش تسهیلگران را از دیگر برنامههای این صندوق خواند و افزود: هزار و ۲۰۰ نفر تسهیلگر با رویکر حمایت و راهبرد صندوقها در سطح کشور فعالیت میکنند.
آقای فرهی ایجاد پنلهای خورشیدی برای مددجویان کمیته امداد و بهزیستی را از دیگر فرصتهای شغلی خواند و گفت: برنامه قرارگاه، راهاندازی ۱۱۰ هزار واحد پنل خورشیدی ۵ کیلو واتی است که با اختصاص ۱۲۰ میلیون تومان تسهیلات قرضالحسنه ایجاد شده است.
دبیر قرارگاه اقتصاد مقاومتی بسیج افزود: همچنین تعداد ۲۴ هزار فقره تسهیلات قرضالحسنه از محل منابع تسهیلات تبصره ۱۶ برای ایجاد اشتغال پایدار به مبلغ ۱۲۵۰ میلیارد تومان به واجدین شرایط پرداخت شده است.
وی با اشاره به تفاهمنامه با سازمان فنی و حرفهای کشور گفت: حدود ۲۵ هزار شغل نیز با مشارکت و آموزشهای تخصصی این سازمان و حمایت سازمان بسیج سازندگی ایجاد شده است.
آقای فرهی با اشاره به ایجاد ۷ دهکده اقتصاد مقاومتی در کشور به صورت الگوسازی در ۷ استان افزود: این دهکدهها در استانهای سمنان، مازندران، قم، کهگیلویه و بویراحمد، کرمانشاه، اصفهان و فارس واقع شدهاند. اخیراً هم در استان قزوین راه اندازی شده و در آن به آموزش اشتغال و عرضه محصولات کشاورزی میپردازند.
وی بیان کرد: در برخی از این مراکز پرورش ماهی و همچنین عرضه گوشت، لبنیات و صنایع دستی و حتی آلاچیقهای تفریحی هم در نظر گرفته شده است. مردم میتوانند به این دهکدهها مراجعه کنند در آنجا هم آموزش میبینند و هم از محصولات تولید شده روستا خریداری کنند.
دبیر قرارگاه اقتصاد مقاومتی بسیج سازندگی اظهار داشت: برای ایجاد اشتغال تفاهمنامهای برای احیای ۱۰۰۰ کارگاه کوچک و متوسط صنعتی با معاونت توسعه روستایی ریاست جمهوری امضا شده است و از این کارگاهها حمایت تسهیلاتی به مبلغ ۱ میلیارد تومان انجام میشود.