پخش زنده
امروز: -
روزانه ۲۴۰ تا ۲۶۰ تُن گوشت مرغ در آذربایجانغربی تولید می شود.
به گزارش خبرگزاری صدا وسیما مرکز مهاباد؛ معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجانغربی گفت: روزانه ۲۴۰ تا ۲۶۰ تُن گوشت مرغ در استان تولید و ۲۱۰ تا ۲۳۰ تُن نیز مصرف می شود.
پرویز بستانچی، با بیان اینکه مازاد تولیدی به استانهای همجوار و همچنین کشور عراق صادر می شود، افزود: هم اکنون قیمت مرغ در بازار ۵۳ هزار تومان و کمتر از نرخ مصوب است.
بستانچی، با اشاره به استقبال مرغداران واحدهای تولید مرغ گوشتی استان برای پرورش و تولید نژاد مرغ آرین (مرغ بومی) افزود: درکنار استقبال تولید کنندگان برای حمایت از پرورش این نژاد ایرانی حمایتهای مطلوبی از سوی دولت انجام شده و هیچ مشکلی در بخش تولید و عرضه مرغ در استان وجود ندارد.
وی تصریح کرد: درحمایت از تأمین امنیت پایدار غذایی در کشور و در اجرای برنامه ملی احیا و توسعه مرغ لاین نژاد آرین، خرید تضمینی و تسهیلاتی با نرخ ترجیحی شش درصد به مرغداران و زنجیره تولیدکنندگان مرغ لاین آرین پرداخت و ارائه نهادههای مورد نیاز از طریق شرکت پشتیبانی امور دام نیز انجام شده است.
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجانغربی، با اشاره به اهمیت تولید و مصرف مرغ سایز اشاره کرد و گفت: برای بازدهی واحدهای مرغداری و سودهی آنها باید صنعت مرغ گوشتی را بطرف پرورش مرغ سایز سوق داد.
بستانچی افزود: پرورش مرغ سایز، کاهش ضریب تبدیل و افزایش تعداد دوره های جوجه ریزی واحد گوشتی، کاهش مصرف دان و کاهش باقی مانده های داروهای دامپزشکی را در پی خواهد داشت.
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهادکشاورزی آذربایجانغربی اضافه کرد: مصرف کننده با خرید مرغ سایز فقط پروتئین خالص خریداری کرده و هیچگونه دور ریزی در لاشه نخواهد داشت، ضمن اینکه مرغ سایز از کیفیت بالا برخورددار بوده و هیچ باقی مانده دارویی در لاشه مرغ وجود ندارد.