پخش زنده
امروز: -
رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی آذربایجان غربی، اجرای طرح دارویار، افزایش تعداد و ظرفیت کارخانجات تولید دارو و واردات دارو از هندوستان را از تصمیمات دولت برای بهبود وضعیت دارو عنوان کرد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز آذربایجان غربی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی آذربایجان غربی گفت: آذربایجان غربی از نظر جمعیت 4.2 درصد جمعیت کشوری را به خود اختصاص داده و حدود 3.7 درصد گردش دارویی اعم از خدمات بستری و سرپایی نیز به آذربایجان غربی اختصاص دارد.
ولی زاده با اشاره به بروز برخی مسائل در صنعت دارو و تحریم هایی که اتفاق افتاد، افزود: با اجرای طرح دارو یار و نیز افزایش تعداد کارخانجات داروسازی و افزایش ظرفیت تولید، وضعیت دارو یک تا دو ماه آینده بهبود می یابد.
وی گفت : در کنار فاز تولید دارو که در کشور شروع شده است، واردات دارو از هندوستان هم انجام گرفته و طبق برنامه ریزی ها وضعیت دارو به زودی ان شالله بهبود می یابد.
محمد امین ولی زاد در جمع خانواده سلامت شهرستان میاندوآب با بیان اینکه پنج هزار تخت بیمارستانی در سطح استان وجود دارد، گفت: با اتمام پروژه هایی که در حال اجراست و نیز پروژه هایی که در سه تا چهار سال آینده به اتمام می رسند، این وضعیت بهبود می یابد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی آذربایجان غربی افزود: بیمارستان های اشنویه و نقده تا پایان امسال و یا نهایتا سه ماهه نخست سال آینده مورد بهره برداری قرار می گیرند و بیمارستان شاهین دژ هم به زودی به بهره برداری می رسد.
وی گفت: در کنار این پروژه ها در مرکز استان بیمارستان ۴۵۰ تخت خوابی جنرال و ۲۵۰ تخت خوابی و نیز بیمارستان های ۳۵۰ تخت خوابی میاندوآب، مهاباد، بوکان، سلماس و چایپاره هم در دست اقدام است و طبق برنامه ریزی تلاش می کنیم تا در شاخص تخت بیمارستانی به میانگین کشوری دست یابیم.
در مراسم همچنین نماینده مردم میاندوآب در مجلس شورای اسلامی با اشاره به پیگیری اختصاص دستگاه MRI جدید به بیمارستان های میاندوآب، گفت : در کنار این موضوع پیگیر سی تی اسکن نیز هستیم.
مهدی عیسی زاده با بیان اینکه میاندوآب قطب درمان منطقه به شمار می رود، گفت: میاندوآب از لحاظ موقعیت جغرافیایی و پل ارتباطی بین استانی و مرکز بودن و دارا بودن زیر ساخت ها دارای موقعیت ویژه است.
وی افزود: میاندوآب جایگاه و موقعیتی دارد که هیچ شهری از آن برخوردار نیست و بیمارستان های میاندوآب علاوه بر مردم میاندوآب، به مردم دیگر شهرها و مسافران نیز خدمات ارائه می دهند لذا مسئولان به این نکته باید توجه داشته باشند.
نماینده مردم میاندوآب در مجلس شورای اسلامی با اشاره به پیگیری های خود در مورد بیمارستان ۳۵۰ تخت خوابی و سایر پروژه ها،تصریح کرد: ان شالله با اقداماتی که انجام می گیرد، میاندوآب از نظر آموزشی، بهداشتی و درمانی برای عموم مردم منطقه خدمات بیشتر و بهتری را ارائه خواهد داد.