پخش زنده
امروز: -
سرپرست صندوق بازنشستگی کشوری با اشاره به اینکه درحال حاضر ۴ هزار پرونده قضائی در شعب داریم، گفت: مطالبه ما از دولت تا پایان سال ۱۴۰۰، ۳۶ هزار میلیارد تومان است.
به گزارش خبرنگار ، نعمت الله ترکی، در اولین نشست خبری خود که به مناسبت صدمین سالگرد تأسیس صندوق بازنشستگی کشوری برگزار شد، گفت :شفاف سازی ارائه خدمات یکی از مهمترین اقداماتی است که در دستور کار قرار دارد. حفظ کرامت افراد تحت پوشش، توسعه و ارتقا خدمات رفاهی، پایداری و خودکفایی صندوق، ایجاد منابع برای پرداخت مستمری و … از مهمترین اقداماتی است که در دستور کار قرار دارد.
سرپرست صندوق بازنشستگی کشوری گفت: در حال حاضر ضریب پشتیبانی به کمتر از یک رسیده و یکی از پیشنهاداتی ما در برنامه هفتم توسعه افزایش سن بازنشستگی به ۶۰ سال است.
ترکی با اشاره به اینکه در حال حاضر ۱۹۷ شرکت زیرمجموعه صندوق هستند، گفت: برای ساماندهی این شرکتها کمیتهای ایجاد خواهد شد تا مشکلات شرکتهای زیان ده بررسی و برای رفع آن اقدامات لازم انجام شود.
وی گفت: اولین تعهد ما در صندوق حقوق بازنشستگان و مستمری بگیران است به طوری که در حال حاضر ماهیانه ۱۷ هزار میلیارد تومان مستمری پرداخت میکنیم.
سرپرست صندوق بازنشستگی کشوری در خصوص همسان سازی حقوق بازنشستگان کشوری گفت: دائمی شدن همسان سازی یکی از دغدغههای مهم بازنشستگان است و به این منظور پیشنهادی برای دائمی شدن آن ارائه کرده ایم، همچنین ارائه تسهیلات و خدمات رفاهی و فرهنگی از دیگر موضوعاتی است که پیگیری میشود به طوری که قصد داریم در مرکز هر استان یک مرکز فرهنگی ورزشی برای استفاده بازنشستگان و مستمری بگیران صندوق ایجاد کنیم.
وی در مورد بیمه تکمیلی و درمان گفت: دغدغه مهم بازنشستگان صندوق بهداشت و درمان است و حتماً باید یک مرکز درمانی جامع و کامل برای ارائه خدمات به آنها وجود داشته باشد و در این مورد نیز پرداخت معوقات و مطالبات در حوزه بهداشت و درمان در دستور کار قرار دارد و توانستیم ۳,۷۰۰ میلیارد تومان از معوقات مربوط به بیمه تکمیلی ماههای مرداد، شهریور و مهر را پرداخت کنیم. همچنین وصول حقوق آبان، مهر و مرحله سوم حقوق آذر بازنشستگان پرداخت شده و مابه التفاوت ها به زودی پرداخت خواهد شد.
سرپرست صندوق بازنشستگی کشوری ضمن عذرخواهی از بازنشستگان به دلیل عدم ارائه خدمات مناسب تاکید کرد: از مراکز درمانی تقاضا داریم اگر اختلاف حسابی با ما دارند آن را در گرو ارائه خدمات قرار ندهند و خدمات درمانی را به طور کامل به بازنشستگان ارائه کنند و سپس مشکل را به ما اعلام کنند تا حل کنیم.
وی با تاکید بر اینکه ۶۰ هزار نفر از مشمولان ما دچار بیماریهای خاص هستند، گفت: این افراد با مراجعه به مراکز درمانی پذیرش شده و نگرانی و دغدغهای بابت پرداختیها نداشته باشند و در صورت وجود مشکل با شماره تلفن ۲۵۰۰ که به صورت شبانه روزی پاسخگو است تماس بگیرند و طی ۲۴ ساعت به مشکل آنها رسیدگی خواهد شد.
سرپرست صندوق بازنشستگی کشوری خروج از بنگاه داری و حرکت به سمت سهامداری را اولویت صندوق دانست و گفت: فروش اموال، استقرار ساختار نظارتی، بازطراحی ساختار و استقرار نظام اداری، الکترونیکی کردن ارائه خدمات و حفاظت از اموال ازجمله مواردی است که پیگیری میشود.
وی در پاسخ به سوال خبرنگاری در خصوص پروندههای قضائی صندوق کشوری گفت: پیشنهاد کرده ایم برای رسیدگی به پروندههایی که در مراجع قضائی وجود دارند دو شعبه برای رسیدگی ویژه ایجاد شود و همچنین تفاهم نامهای را نیز برای سرعت بخشیدن به این رسیدگیها منعقد کنیم.
سرپرست صندوق بازنشستگی کشوری گفت: سنوات گذشته پروندههایی از تخلفات و املاک متصرفه داشتیم که برخی حل شده و برخی دیگر نیز اکنون در جریان است و پیگیریم تا ۴۰۰۰ پروندهای که در حوزه قضائی است به سرانجام برسد.
وی همچنین در مورد تجمیع صندوق بیمهای کشور نیز گفت: پیشنهاد کرده ایم اصلاح ساختار نظام صندوقهای بیمهای کشور مدنظر قرار گیرد که این موضوع میتواند با تجمیع انجام شود و قرار شده مطالعه اجمالی این پیشنهاد توسط مؤسسهای انجام و خروجی آن مورد بحث و بررسی قرار گیرد.
ترکی همچنین در خصوص مطالبات صندوق کشوری از دولت گفت: ۳۶ هزار میلیارد تومان مطالبه ما از دولت تا پایان سال ۱۴۰۰ پرداخت نشده است.
هیچ فشاری فعالیت صندوق بازنشستگی را تحتشعاع قرار نمیدهد
سرپرست صندوق بازنشستگی کشوری گفت: صندوق باید در مسیر خدمت بیمنت و با کیفیت رفاهی، درمانی و همچنین حفظ و افزایش ارزش دارایی ذینفعان گام بردارد و به همین منظور فعالیت دوره جدید صندوق را با ترسیم و پیادهسازی سند چشمانداز علمی و مطالعهمحور آغاز کردهایم.
نعمتالله ترکی در نشست خبری امروز ۲۲ آذر ماه ۱۴۰۱ گفت: اهدف اصلی از تشکیل این صندوق ارایه خدمات باکیفیت بیمنت و حداکثرسازی رضایتمندی مخاطبان فرهیخته است.
وی بااشاره به جمعیت یک میلیون و ۶۵۰ نفری این صندوق یادآور شد: به مناسبت گرامیداشت یکصدمین سالروز تاسیس صندوق گردهم آمدهایم. صندوقی که در یک قرن عمر فعالیت خود پستی و بلندیهای ساختاری بسیاری را پشت سر گذاشته است.
سرپرست صندوق بازنشستگی کشوری فعالیت موفقیتآمیز هر موسسه و نهادی را در گرو چشمانداز دقیق دانست و ادامه داد: صندوق در دوره جدید با تمرکز و توجه به این مهم، ترسیم سند چشمانداز مبتنی بر دادههای علمی، منطقی، کارا و اثرگذار را دستور کار قرار داده است.
ترکی شفافسازی خدمات صندوق برای مخاطبان را از مهمترین رویکردهای مندرج در سند چشمانداز دانست و افزود: چشمانداز صندوق در راستای تلاش روزافزون در جهت حفظ کرامت انسانی مخاطبان و ارتقاء و توسعه خدماترفاهی طراحی و ترسیم شده است.
وی بر ضرورت تحقق کسب منابع پایدار و خودکفایی تاکیدکرد و ادامه داد: حرکت صندوق اگر در مسیر حاکمیت رویکرد علمی و مطالعهمحور باشد قطعا با دستاوردهای ارزشمندی همراه است.
ترکی اضافه کرد: به همین جهت قرار است از بنیه علمی موسسه پژوهشی صبا برای بررسی آخرین دادههای دنیا در خصوص سرمایهگذاری صندوقها و دستاوردهای آنها بیش از پیش بهرهمند شویم.
سرپرست صندوق بازنشستگی کشوری بر لزوم تقویت تامین منابع پایدار و ساماندهی داراییهای صندوق اشارهکرده و افزود: صندوق باید در حوزههای اقتصادی پربازده ورود و سرمایهگذاری انجام دهد که بتواند مستقل از کمک دولت، نسبت به تعهدات خود در خصوص پرداخت حقوق بازنشستگان برآید.
وی تعدد صندوقهای بازنشستگی در کشور را چالشبرانگیز خواند و تصریح کرد: تمام کشورها دارای صندوق بازنشستگی هستند، اما تعدد آنها به اندازه کشور ما نیست و این مساله در کشور ما مشکلساز شده و پیشنهاد اعمال اصلاحات در این زمینه برای درج برنامه هفتم به مجلس دادهایم.
اثرات ادغام 17 صندوق بازنشستگی :
- کاهش قابل توجه هزینه های کشور
- افزایش عدالت
- مدیریت کاراتر و آسانتر
- کاهش تبعیض
- بهبود سرمایه های اجتماعی
- کاهش ساختمانهای شرکتهای متنوع بازنشستگی
- و ...