مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان قم:
بهره مندی بیش از ۲۱۰۰ مددجو از خدمات حمایتی هلالاحمر قم
مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان قم از بهره مندی ۲۱۸۳ مددجو از خدمات حمایتی معاونت امور داوطلبان این جمعیت با اعتباری بالغ بر ۴۶ میلیارد ریال در هشت ماهه نخست سال جاری خبر داد.
به گزارش
خبرگزاری صداوسیما، محمدرضا بهرامی با اشاره به اینکه یکی از اصول اساسی نهضت بین المللی صلیب سرخ و هلال احمر اصل خدمات داوطلبانه است، اظهار کرد: سازمان داوطلبان به منظور احیا و تحقق اصل خدمات داوطلبانه، با هدف حمایت از اقشار آسیب پذیر از طریق سازماندهی و بهره گیری از توان و مساعدت افراد و اقشار توانمند تشکیل شد.
وی افزود: جذب و سازماندهی اعضا، جمع آوری، هدایت و توزیع کمکهای نقدی، غیرنقدی و اعانات مردمی، ارائهٔ خدمات حمایتی و اجتماعیبه آسیب دیدگان در زمان حوادث و سوانح از جمله ماموریتهای سازمان داوطلبان است.
این مقام مسئول در جمعیت هلال احمر بیان کرد: در این سازمان، داوطلبان و اعضا پس از شناسایی و جذب، بنا بر نوع شرایط، تجربه، مهارتو تخصص در راستای تحقق اهداف جمعیت هلال احمر برای مواقع عادی یا زمان حوادث در چهار گروه حمایت، مهارت، هدایت و مشارکتسازماندهی میشوند.
مدیر عامل هلالاحمر قم تصریح کرد: داوطلبان با اهداف انسان دوستانه و بدون هیچ گونه چشمداشت مالی و مادی بصورت ارادی جهت کمک به همنوعان، آسیب دیدگان و آسیب پذیران جامعه در قالب گروهها و تیمهای داوطلبی بصورت سازماندهی شده مستمر یا غیرمستمر در طرحها و پروژههایهای این جمعیت در مناسبتهای مختلف در طول سال مشارکت میکنند.
بهرامی گفت: در هشت ماه نخست سال جاری با همکاری و مشارکت اعضا، داوطلبان و خیرین این جمعیت، ۲۱۸۳ مددجو اعم ازایرانی، افغانستانی، عراقی و سایر اتباع از خدمات حمایتی معاونت امور داوطلبان این جمعیت با اعتباری بالغ بر ۴۶ میلیارد و ۸۹ میلیون و ۹۶۹ هزار ریال بهرهمند شده اند.
وی با اشاره به جزئیات خدمات حمایتی هلال احمر گفت: ارجاع به بانک جهت اخذ وام بانک ملی، ارجاع به دارو خانه هلال احمر جهت دریافت دارو، سایر مراکز درمانی، شرکت یا واحد صنفی تجهیزات پزشکی و توانبخشی، مراکز درمانی و توانبخشی هلال احمر و پرداخت در وجه مددجو از نحوههای تحقق این خدمات است.
به گفتهٔ مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان قم؛ تامین هزینههای ارتز و پروتز، بستری طبی و جراحی، بهداشتی و درمانی مصرفی، پاراکلینیک، دارو و درمان، دندان پزشکی، سبد معیشتی و معیشتی نقدی، شیر خشک نوزادان، تامین و تعمیر وسایل توانبخشی و دیگر خدمات سرپایی از انواع خدماتی بود که به مددجویان ارائه شد.