پخش زنده
امروز: -
فرمانده انتظامی استان هرمزگان گفت: با اشرافیت اطلاعاتی پلیس کامیونت حامل ۴۳۶ کیلو تریاک در محورهای مواصلاتی شهرستان رودان شناسایی و متوقف شد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما، سردار غلامرضا جعفری گفت: مأموران پلیس مبارزه با مواد مخدر شهرستان رودان در پی رصد اطلاعاتی عناصر اصلی باندهای مواد مخدر، از بارگیری محموله مواد توسط یک دستگاه کامیونت فوتون در یکی از استانهای همجوار به قصد انتقال مواد به بندرعباس مطلع شدند.
وی افزود: مأموران پلیس مبارزه با مواد مخدر پس از هماهنگی قضائی و تشکیل تیم عملیاتی موفق به شناسایی و ردگیری خودروی موصوف شده که در نهایت در حوزه استحفاظی شهرستان رودان خودرو موردنظر طی یک عملیات ضربتی و غافلگیرانه متوقف و راننده آن دستگیر شد.
فرمانده انتظامی استان هرمزگان تصریح کرد: از خودروی مذکور ۴۳۶ کیلوگرم مواد مخدر از نوع تریاک کشف و به همراه متهم به مراجع قضایی تحویل شد.