پخش زنده
امروز: -
ممکن است از دانستن این موضوع شوکه شوید که بیشتر خمیردندانهای خریداری شده در فروشگاه حاوی تعدادی مواد مضر هستند
به گزارش سرویس وبگردی خبرگزاری صدا و سیما ، بسیاری از ما روز خود را با مسواک زدن شروع می کنیم و بسیاری در مورد اینکه کدام خمیردندان را ترجیح می دهند، نظرات متفاوتی دارند. برخی خمیردندان سفید ساده را ترجیح می دهند، برخی با طعم نعناع و برخی با طعم دیگر. انتخاب های متعددی در بازار وجود دارد.
اما آیا مطمئن هستید که خمیر دندانی که استفاده می کنید بی خطر است؟ ممکن است از دانستن این موضوع شوکه شوید که بیشتر خمیردندان های خریداری شده در فروشگاه حاوی تعدادی مواد مضر هستند و می توانند بیشتر از اینکه به دندان ها و سلامت کلی شما آسیب برسانند، ضرر داشته باشند.
برخی از مواد سمی مورد استفاده در خمیردندان های تجاری عبارتند از تریکلوزان، سدیم لوریل سولفات، پروپیلن گلیکول، میکروبیدها و دی اتانولامین. همچنین، خمیر دندان های تجاری با شیرین کننده های مصنوعی مانند آسپارتام طعم دار می شوند. بنابراین، اگر خمیر دندان تجاری خریداری شده ایمن نباشد، چگونه دندان های خود را تمیز نگه دارید؟
خوب، یک رژیم غذایی سالم و روغن کشی می تواند کمک زیادی به حفظ سلامت دهان و دندان شما کند. و برای خمیر دندان، می توانید خودتان در خانه درست کنید. این ساده و ارزان است، و می دانید که از مواد ایمن استفاده می کنید.
به عنوان مثال، شما می توانید یک خمیر دندان سفید کننده طبیعی را تنها با سه ماده تشکیل دهید زیر درست کنید:
این خمیردندان خانگی نسبت به خمیردندان های سفید کننده تجاری بسیار کمتر ساینده است و به دندان ها یا لثه های شما آسیب نمی رساند.
زغال اکتیو با کاهش لکه ها و پلاک روی دندان ها به سفید شدن دندان های شما کمک می کند. در واقع، زغالریز متخلخل با اتصال به ترکیباتی که دندانها را لکهدار میکنند، از جمله قهوه و چای و ... عمل میکند. همچنین، تعادل pH را در دهان شما بهبود می بخشد و به مبارزه با بوی بد دهان کمک می کند.
یکی دیگر از مواد تشکیل دهنده این خمیر دندان خانگی پودر پوسته تخم مرغ است. پودر پوسته تخم مرغ که منبع غنی کلسیم است، به تقویت دندان ها کمک می کند. حتی از پیشرفت روند پوسیدگی دندان جلوگیری می کند.
آخرین عنصر در این دستور، روغن نارگیل فوق بکر است که برای سلامت دهان و دندان شما بسیار مفید است. این به حفظ بهداشت دهان و دندان کمک می کند و نقش کلیدی در جلوگیری از بوی بد دهان، پوسیدگی دندان، حفره ها و التهاب لثه ایفا می کند. همچنین حساسیت دندان را کاهش می دهد.
این کار را با حمله به باکتریهای مضر در دهان انجام میدهد، که به نوبه خود تشکیل پلاک (دلیل اصلی بسیاری از مشکلات دهان) را کاهش میدهد. همچنین به سفید شدن و درخشندگی دندان ها کمک می کند.
منبع: مجله سلامتی عطارک