پخش زنده
امروز: -
کارکنان بیمارستان نبوی دزفول ضمن گلایه مندی از پرداخت نشدن حقوق سه ماهه، خواستار رسیدگی به این مشکل و پرداخت حقوق معوقه خود هستند.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خوزستان ، بیمارستان خیریه آیت الله نبوی دزفول که فعالیت خود را از سال ۱۳۷۰ با هدف خدمات رسانی به بیماران نیازمند آغاز کرده پس از گذشت افزون بر ۳۰ سال فعالیت دچار مشکل شده و توانایی پرداخت حقوق معوقه کارکنان خود را ندارد.
مشکل پرداخت حقوق کارکنان این بیمارستان در حالی پیش آمده که شهروندان همواره از خدمات این بیمارستان رضایت داشتهاند.
رییس بیمارستان نبوی دزفول با گلایه مندی از سازمانهای بیمهگر گفت : بیمارستان آیت اله نبوی دزفول افزون بر ۱۰۰ میلیارد ریال از سازمانهای بیمهگر پایه و تکمیلی مطالبات دارد.
سیدهمایون آقامیری افزود : کل سازمانهای بیمهگر بعضا از سال ۹۹ تا الان مطالبات بیمارستان را پرداخت نکردهاند که این موضوع باعث شده به سایر مراکز طرف قرارداد بیمارستان از جمله شرکتهای دارویی، تجهیزاتی و شرکتهایی که ملزومات خوراکی بیمارستان را تامین میکنند نیز بدهی داشته باشیم.
یکی دیگر از موارد مورد اشاره رئیس این بیمارستان، داشتن بیمه تکمیلی اغلب مردم است به طوریکه بیماران هنگام مراجعه، پرداختی به بیمارستان ندارند و بیمهها نیز طلب بیمارستان را نمیدهند که در این خصوص رایزنیهای زیادی چه از طریق نماینده و چه سازمانهای بیمهگر انجام شده، ولی امیدی به پرداخت مطالبات نیست و اقدام خاصی صورت نگرفته است.
تعداد کارکنان بیمارستان نبوی دزفول طبق آمار ارائه شده از سوی آقامیری ۲۴۱ نفر است که بنا به گفته او تاکنون پرداخت نشدن حقوق، تفاوتی در ارایه سطح خدمات بیمارستان ایجاد نکرده و خدماتی با کیفیت و مطلوب ارایه شده است.
ادامه این روند و پرداخت نشدن حقوق کارکنان که مشکلات اقتصادی فراوانی برای آنان ایجاد کرده ممکن است به از دست رفتن این نیروها منتج شود.
رئیس بیمارستان آیت اله نبوی دزفول در ادامه با ارائه گزارشی از عملکرد این بیمارستان میگوید: طی پنج سال گذشته حدود ۲۳۰ میلیارد ریال و طی هشت ماه امسال ۲۷ میلیارد ریال به بیماران نیازمند تخفیف داده شده درواقع در اوج مشکلات هدف اصلی بیمارستان که خدمت به بیماران نیازمند بوده فراموش نشده است؛ به طور قطع درصورت مطلوب بودن وضعیت، بیماران نیازمند بیشتری از خدمات این بیمارستان استفاده میکنند.
وی با بیان اینکه بخش سی تی اسکن این بیمارستان در ایام کرونا افتتاح و به یکی از مراکز خدمت رسان در این دوران تبدیل شد، میافزاید: بخش پی سی آر آزمایشگاه این بیمارستان که از آزمایشگاههای درجه یک شهرستان و استان محسوب میشود، با وجود مشکلات مالی در زمان کرونا با صرف ۱۵ میلیارد ریال راه اندازی و در اوج کرونا به صورت سه شیفت فعال بود تا کمک رسان سیستم بهداشت و درمان باشد.
بنا به گفته او شرایط بد اقتصادی باعث شده تا بیمار تا زمانی که مجبور نباشد به بیمارستان مراجعه نکند با این وجود، از ابتدای امسال تا پایان آبان ماه سه هزار و ۳۴۴ بیمار در بیمارستان بستری و یکهزار و ۹۹۹ عمل جراحی انجام شد؛ یکهزار و ۵۶ مورد زایمان نیز در این مدت در این بیمارستان انجام شده که حاصل آن تولد یکهزار و ۶۸ نوزاد بوده است.
۶۸ هزار و ۳۸۵ نفر بنا به آمار آقامیری در هشت ماه نخست امسال به اورژانس این بیمارستان مراجعه کردند که از این تعداد حدود ۶۰۰ نفر در بخشهای مختلف بستری و برای سه هزار و ۵۴۲ نفر پرونده تحت نظر در اورژانس تشکیل شد.
پیگیریها برای رفع مشکل پرداخت حقوق کارکنان
فرماندار ویژه این شهرستان نیز با اشاره به پیگیریهای انجام شده برای پرداخت حقوق کارکنان بیمارستان گفت: این موضوع یکی از مطالبات مردمی است از این رو تمام تلاش خود را برای رفع این مشکل بکار میگیریم.
علی فرهمندپور افزود: اگرچه تاکنون تلاشها نتیجه بخش نبوده، ولی همچنان پیگیریهای خود را ادامه میدهیم و به رفع مشکل امیدواریم.
ضرورت پرداخت به موقع حقوق قشری، چون کارکنان بیمارستان که با سلامت شهروندان در ارتباط مستقیم هستند برهیچ کس پوشیده نیست و انتظار میرود مسوولان مربوطه با همت جمعی اقدام به رفع مشکل کنند.
ساخت بیمارستان نبوی در سال ۱۳۵۴ توسط مرحوم آیت اله نبوی با هدف خدمت رسانی به بیماران نیازمند آغاز شد و با همکاری خیرین در سال ۱۳۷۰ به طور رسمی افتتاح شد و تاکنون براساس درآمدهای خود سرپا است.
این بیمارستان از زمان تاسیس تاکنون طی ارزیابی وزارت بهداشت از درجه ارزشیابی درجه یک برخوردار بوده و دارای بخشهای جراحی، داخلی، اطفال، زایشگاه، سی سی یو، آی سی یو، رادیولوژی، سی تی اسکن و آزمایشگاه است.