پخش زنده
امروز: -
بیش از ۷ هزار و پانصد نفر در بیست و نهمین دوره مسابقات سراسری قرآن و عترت بسیج در خوزستان شرکت کردند.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خوزستان ، مدیر دارالقرآن بسیجیان سپاه حضرت، ولی عصر (عج) خوزستان درباره بیست و نهمین دوره مسابقات سراسری قرآن و عترت بسیج در استان گفت: افتتاحیه این مسابقات ۲۸ آبان ماه همزمان با هفته بسیج با حضور چهرههای بینالمللی قرآن در مسجد ولایت اهواز برگزار شد.
وی با اشاره به بیانات رهبر معظم انقلاب مبنی بر تبدیل مساجد به پایگاه قرآنی اظهار کرد: تلاش شد برای اولین بار مرحله اول مسابقات از مساجد و پایگاهها در سراسر استان شروع شود و به برکت همین راهبرد و مطالبه رهبر معظم انقلاب، در کل کشور این دوره از مسابقات با رشد ۵۰۰ درصدی همراه بود و حدود ۱۱۸ هزار و۶۷۳ نفر در این مسابقات حضور یافتند.
سواری افزود: در استان خوزستان بیش از ۷ هزار و پانصد نفر در چهار بخش مسابقات سراسری قران کریم بسیج، فردی، گروهی، خانوادگی و ایده پردازی شرکت کردند و مهلت نام نویسی در مسابقات تا ۲۵ آذرماه نیز تمدید شد. همچنین برنامه دیگری که در هفته بسیج آغاز شد، پویش سراسری حفظ سوره مبارکه اعلی، با عنوان «بهترین پناه» بود. در این پویش ۱۱ هزار و ۱۱۸ نفر شرکت کردند و با قرعه کشی به ۱۱۴ نفر کمک هزینه زیارت مشهد اعطا شد.
گفتنی است، بیست و نهمین دوره مسابقات سراسری قرآن و عترت بسیج در بخشهای فردی، خانوادگی، گروهی و ایده پردازی قرآنی طراحی شده است. در بخش فردی، علاقهمندان امکان شرکت در ۲۳ رشته در زمینه حفظ قرآن، حفظ موضوعی، صحیحخوانی قرآن، ترتیل خوانی، قرائت، نهجالبلاغه و صحیفه سجادیه را دارند.
در بخش خانوادگی، هر کدام از اعضای خانواده شامل پدر، مادر و فرزندان زیر ده سال و بالای ده سال یک فعالیت قرآنی انجام میدهند که جزئیات آن در پایگاه اینترنتی دارالقرآن بسیج به نشانی https://quranbsj.ir ذکر شده است.
بخش دیگر این مسابقات، گروهی است. در تمامی مراحل همه اعضای گروه در کنار هم در زمان مسابقه حضور پیدا میکنند و هر کدام در رشته خود به رقابت میپردازند.
در بخش ایدهپردازی قرآنی نیز، افراد، مؤسسات و پایگاههایی که ایدهای نو در زمینههای قرآنی دارند میتوانند در این بخش شرکت کنند. ایدهها باید حول چهار موضوع «تبدیل شدن همه مساجد به پایگاههای قرآن کریم» ، «ترویج انس عمومی جامعه با قرآن کریم بواسطه خواندن روزانه یک صفحه از قرآن کریم توسط آحاد جامعه» ، «تربیت ۱۰ میلیون حافظ قرآن کریم با روشهای نوین» و «ایجاد فرهنگ عمومی همراه داشتن همیشگی قرآن جیبی در بین آحاد جامعه» باشد. این بخش فقط مرحله کشوری دارد.