پخش زنده
امروز: -
تره برای محافظت از سلامت قلب، افزایش قدرت سیستم ایمنی بدن، سیستم عصبی، بهبود بینایی، کاهش خطر ابتلا به آب مروارید، کاهش فشار خون و وزن کمک میکند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز اصفهان؛ تره از سبزیجات شناخته شدهای است که در غذاهای محلی استفاده میشود، تره با خواص باورنکردنی حاوی سطوح بالایی از فلاونوئیدها، ویتامینهای A، E و K و فیبر است. تره سرشار از ترکیباتی مانند پتاسیم، کلسیم، منیزیم، مس و آهن است.
تره به دلیل قوام خامهای و طعم دلچسب، آنها را به راحتی در عادات غذایی عادی هر کسی معرفی یا به عنوان مکملهای طبیعی استفاده میکنند.
تره و محافظت از سلامت قلب
تره به دلیل مقدار فولات موجود در تمام طول گیاه، غذایی دوستدار قلب است. این ترکیب برای کمک به محافظت از پوشش عروق خونی در برابر آسیب شناخته شده است. با کمک فلاونوئید کامپفرول که به مقدار زیاد در تره یافت میشود، ثابت شده این ماده غذایی میتواند خطر حملات قلبی و بیماریها را کاهش دهد.
علاوه بر این، غلظت بالای آنتی اکسیدانها میتواند از رگهای خونی در برابر آسیب اکسیداتیو محافظت کند.
تره و افزایش قدرت سیستم ایمنی بدن
تره مقدار قابل توجهی ویتامین A دارد که برای حفظ سیستم ایمنی بدن حیاتی است. تره برای کاهش التهاب و تقویت بدن مفید است که به مبارزه با عفونتها کمک میکند و سطوح بالای ویتامین E باعث کاهش انتشار مولکولهای التهابی مانند سیتوکینها میشود.
تره و سلامت سیستم عصبی
تره در میان سایر سبزیجات سبز، منبع ویتامین B۶ است که باعث کاهش خستگی و تسکین اثرات استرس روزمره و مسئول سلامت سیستم عصبی است. علاوه بر این، وجود سطوح بالای منگنز، ویتامین C و فولات به حفظ تمرکز ثابت و جلوگیری از خستگی کمک میکند.
تره و بهبود بینایی
تره به دلیل سطوح بالای آنتی اکسیدانها و ویتامین C میتواند به مبارزه با رادیکالهای آزاد کمک کند. همچنین این سبزیجات، مانند هویج، میتواند منبع خوبی از کاروتن و لوتئین باشد که برای بهبود بینایی و کاهش خستگی معروف است.
تره و کاهش خطر ابتلا به آب مروارید
آب مروارید که نوعی بیماری چشمی است میتواند باعث نابینایی شود و سالانه تعداد زیادی از بزرگسالان بالای ۴۰ سال را مبتلا میکند و ترکیبات موجود در تره، مانند زآگزانتین و لوتئین، یک سد محافظتی در برابر آب مروارید ایجاد میکند.
تره برای کمک به کاهش فشار خون
تره سرشار از پتاسیم است. مصرف منظم آن برای کاهش فشار خون مفید است. پتاسیم با بهبود انقباض ماهیچه قلب، جریان خون و در نتیجه اکسیژن را از طریق بدن ما افزایش میدهد. گشاد شدن رگهای خونی، مواد مغذی موجود در تره به مقدار زیاد، خطر حملات قلبی و بیماریها را کاهش میدهد.
تره و بهبود هضم غذا
تره منبع شگفت انگیزی از الیاف است. فیبر موجود در تره هم محلول و هم نامحلول است که روند هضم منظم را تضمین میکند و میتواند راه حلی برای یبوست باشد و رودهها را پاکسازی میکند و حرکات را تقویت میکند.
سبزی تره ادرارآور طبیعی
در بین سبزیجات تره دارای خواص ادرارآور باورنکردنی است. سدیم کمی که دارد سبب دفع آب و سدیم اضافی بدن میشود. با خلاص شدن از شر سموم و سم زدایی بدن، این فرآیند میتواند برای کلیههای شما فوق العاده مفید باشد. دیورتیکهای طبیعی میتوانند به کاهش فشار خون و کاهش احتباس آب و نمک کمک کنند. این همچنین به مبارزه با بیماریهای پوستی مانند سلولیت کمک میکند.
تره و کمک به کاهش خطر ابتلا به سرطان
تره سرشار از ویتامین C است که ثابت شده آنتی اکسیدان مفیدی در پیشگیری از سرطان است. در حالی که آسیب اکسیداتیو اغلب یکی از دلایل تومورهاست، ویتامین C برای ارتقای سلامت کلی موثر است. با مبارزه با رادیکالهای آزاد، میتواند احتمال تبدیل سلولهای آسیب دیده به سرطان را کاهش دهد.
تره مفید برای کاهش وزن
تره طعم شیرینی شبیه پیاز دارد، بسیار متنوع است و در هر ۱۰۰ گرم غذای پخته شده فقط ۳۱ کالری دارد علاوه بر این، آنها تقریباً بدون چربی هستند که غذای مناسبی برای افرادی که رژیم غذایی سخت دارند تبدیل میکند. این باعث ایجاد حس سیری میشود و بنابراین به جلوگیری از پرخوری کمک میکند. به دلیل سطوح بالای پروتئین، این سبزیجات برای ورزشکاران و افرادی که به دنبال افزایش توده عضلانی هستند نیز عالی هستند.
تره و کمک به درمان دیابت نوع ۲
تره با داشتن کالری کم و شاخص گلیسمی پایین، برای معرفی در رژیم غذایی بیماران دیابتی نوع ۲ بسیار مناسب است. علاوه بر این، آنها منبع عالی فیبر و ویتامین K هستند که در این رژیم غذایی خاص ضروری هستند.
تره حاوی آلیسین است، یک ماده مغذی که ثابت شده برای محافظت در برابر نوروپاتی دیابتی موثر است. سطوح بالای مس و آهن تره میتواند به بازسازی سلولهای آسیب دیده و تامین مواد مغذی مورد نیاز برای رشد کمک کند.
تره مفید برای تقویت استخوانها
تره با سطوح بالای ویتامین K و کلسیم، فعالیت پروتئین استئوکلسین را تقویت میکند. برای رشد و تقویت استخوان عالی است. تره باعث کاهش خطر پوکی استخوان و سایر بیماریهای استخوانی میشود. با ویتامین K بالاتر، تراکم استخوان افزایش مییابد و در مقابل شکستگی یا اعوجاج محافظت میکند.
تره برای درمان آکنه
آکنه بیماری پوستی است که میتواند پایدار باشد و علل آن از عدم تعادل هورمونی یا کمبود مواد مغذی متفاوت است. آب برگها را بگیرید و روی ناحیه آسیب دیده بمالید. پوست شما منیزیم، آهن و آنتی اکسیدانهای موجود در آب را جذب میکند. ثابت شده است که این به ترمیم سلولهای آسیب دیده و کاهش التهاب ناشی از آکنه کمک میکند.