• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۶۶۶۸۰۵
تاریخ انتشار: ۱۸ آذر ۱۴۰۱ - ۱۲:۲۷
اقتصادی » آب و انرژی

تحقق ۱۴۱ درصدی تأمین منابع قانونی بودجه ۱۴۰۰

معاون برنامه‌ریزی وزیر نفت تحقق ۱۴۱ درصدی تأمین منابع قانونی بودجه ۱۴۰۰ از محل صادرات نفت و فرآورده‌های نفتی را از مهمترین دستاورد‌های پارسال دولت سیزدهم برشمرد و اعلام کرد: عملکرد ۱۱۷ درصدی واریز ارز به صندوق هدفمندی یارانه‌ها با افزایشی قابل‌توجه نسبت به ۶ ماه نخست ۱۴۰۰ از دیگر دستاورد‌های پارسال وزارت نفت بوده است.

تحقق ۱۴۱ درصدی تأمین منابع قانونی بودجه ۱۴۰۰به گزارش خبرگزاری صداوسیما به نقل از خبرنگار شانا، آقای هوشنگ فلاحتیان در آیین تجلیل از مدیران ارشد صنعت نفت عدم تنوع در منابع تامین انرژی کشور و اتکای کامل به سوخت فسیلی، ناترازی تولید و تقاضای گاز و فرآورده‌ها نفتی، افت فشار و تولید در میدان‌های نفتی و گازی، عدم پیشرفت مناسب در طرح‌های پتروپالایشگاهی و تکمیل زنجیره ارش افزوده، قدمت بالای تاسیسات نفت و گاز و بدهی شرکت ملی نفت ایران به بانک‌ها و صندوق توسعه ملی و عدم امکان بازپرداخت تسهیلات گرفته شده را از جمله چالش‌های موجود در صنعت نفت کشور اعلام کرد.
 
وی امضا ۸ قرارداد سرمایه گذاری به ارزش ۹.۳ میلیارد دلار با شرکت‌های داخلی و خارجی، انعقاد ۷۰ میلیارد دلار تفاهم نامه سرمایه گذاری داخلی و خارجی، رشد ۴۰ درصدی حجم صادرات نفت خام و میعانات گازی از طریق انعقاد قرارداد‌های جدید نفتی، اخذ مصوبه شورای اقتصاد با سرمایه گذاری ۳.۶ میلیارد دلار برای طرح‌های موجود در شرکت نفت مناطق مرکزی ایران با هدف افزایش تولید ۱۴۵ میلیون متر مکعبی، انعقاد مشارکت نامه توسعه یکپارچه توسعه میدان آزادگان با سرمایه گذاری ۷ میلیارد دلاری، کاهش ۳۰ درصدی گاز‌های مشعل برخی پالایشگاه‌های کشور، صدور مجوز برای احداث طرح‌های پتروپالایشگاهی جدید به ظرفیت ۱.۴۹ میلیون بشکه، انعقاد مشارکت نامه ۱۸ میلیارد دلاری ساخت پتروپالایشگاه‌های شهید سلیمانی و مکران مروارید و انعقاد قرارداد و عملیات اجرایی پالایشگاه فراسرزمینی به ظرفیت ۱۴۰ هزار بشکه در کشور ونزوئلا را از مهمترین برنامه‌ها و دستاورد‌های دولت سیزدهم در صنعت نفت دانست.
 
معاون وزیر نفت در امور برنامه ریزی با بیان این که همه باید برای تحقق اهداف برنامه هفتم توسعه تمام تلاش خود را در صنعت نفت به کار بگیریم، افزود: بهره برداری از پالایشگاه نفت فوق سنگین در قشم به ظرفیت ۳۵ هزار بشکه، بهره برداری از واحد شیرین سازی و بنزین سازی پالایشگاه لاوان به ظرفیت روزانه ۱.۱ میلیون لیتر، دستیابی به ظرفیت ۹۰ میلیون تنی محصولات پتروشیمی در سال ۱۴۰۰ و افزایش آن به ۹۵ میلیون تن تا پایان امسال، افزایش تولید پارس جنوبی به روزانه ۷۰۵ میلیون متر مکعب، مدیریت ناترازی ۲۰۰ میلیون متر مکعبی گاز در سال گذشته که امسال این ناترازی بیشتر از پارسال خواهد بود، بخش دیگری از دستاورد‌ها و برنامه‌های وزارت نفت در دولت سیزدهم است.
 
آقای فلاحتیان تحقق ۱۴۱ درصدی تامین منابع قانونی بودجه ۱۴۰۰ از محل صادرات نفت و فرآورده‌های نفتی را از جمله مهمترین دستاورد‌های دولت سیزدهم طی سال گذشته دانست و گفت: عملکرد ۱۱۷ درصدی واریز به هدفمندی یارانه‌ها که نسبت به ۶ ماهه نخست پارسال رشد قابل توجهی داشته است از دیگر دستاورد‌های وزارت نفت طی سال گذشته بوده است.
 
وی با اشاره به رویه مثبت دیپلماسی انرژی در وزارت نفت دولت سیزدهم، اظهار کرد: امضا تفاهم نامه ۴۰ میلیارد دلاری و برنامه ریزی برای سوآپ گاز با روسیه و امضا چندین قرارداد و توسعه میدان‌های نفتی و گازی به ارزش ۴.۴ میلیارد دلار، رشد ۴۴ درصدی صادرات گاز به عراق در شش ماهه نخست امسال، امضا تمدید قرارداد تهاتر گاز با برق تا تابستان ۱۴۰۹ با کشور ارمنستان، اجرایی شدن عملیات پالایش فراسرزمینی به ظرفیت ۱۴۰ هزار بشکه در روز در ونزوئلا و نیز امضا چهار تفاهم نامه و دو قرارداد با کشور‌های آمریکای لاتین در حوزه نفت و گاز از دیگر دستاورد‌های دولت سیزدهم در بخش دیپلماسی انرژی در سال گذشته بوده است.
 
معاون وزیر نفت در امور برنامه ریزی تصریح کرد: وزارت نفت در سالی که گذشت در حوزه شرکت‌های دانش بنیان و فناوری‌های روز به دستاورد‌های همچون ساخت بار نخست مته مدل BOCK BIT، مته ۲۶ اینچ، تجهیزات اندازه گیری در حفاری و سر چاهی، تولید کاتالیست مورد نیاز پالایشگاه‌های آبادان و شازند با هدف صرفه جویی حداقل ۲۰۰ میلیون دلاری در سال به دست شرکت‌های داخلی و تصویب آیین نامه تولید دانش بنیان و اشتغال در صنعت نفت در هیئت وزیران داشته است.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
فهرست پرواز‌های فرودگاه اصفهان (شنبه ۲۹ آذر ۱۴۰۴)
از یک الزام مقرراتی تا موتور محرک توسعه پایدار در ساختمان
پوشش ۲۸۰ هزار کیلومتر راه در شش روز اخیر
شروع به کار ادارات خراسان رضوی با ۲ ساعت تاخیر
پایان ماراتن مسابقات کشتی فرنگی قهرمانی کشور در اهواز با قهرمانی خوزستان
زنجان؛ کاروانسرای نیک‌پی یادگار باشکوه دوره صفوی
مسدود شدن محور طبس -اصفهان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲۹ آذر ۱۴۰۴
جهش بزرگ در توسعه انرژی‌های تجدیدپذیر؛ احداث بزرگترین نیروگاه خورشیدی زنجان
تقویم و اوقات شرعی شنبه ۲۹ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
تداوم بارش باران و برف و کاهش محسوس دما در استان سمنان
بانخبگان: نخبه ایکنولوژی ایران از مسیر علمی خود می‌گوید.
کاهش بیش از ۱۰ درجه‌ای دما در چهارمحال و بختیاری
نشست کارگروه ملی مدیریت پسماند با حضور معاون اجرایی رئیس جمهور
تمامی محور‌های چهارمحال و بختیاری باز است
غیرحضوری شدن فعالیت برخی مدارس استان سمنان
بارش برف و لغزندگی همه محور‌های خراسان شمالی
تجلیل از افتخار آفرینان کنکور سراسری در زنجان
مهمانی فرشته‌ها در زنجان
پایان جشنواره پانتومیم در زنجان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
مدارس کدام استان‌ها، فردا (شنبه) غیرحضوری است
مدارس ۵ شهرستان فارس فردا غیرحضوری است
میران بارش‌ها در چهارمحال و بختیاری
تمامی فرودگاه‌های کشور در آماده‌باش کامل قرار گرفتند
ادامه بارش‌ها و کاهش دما در نقاط مختلف کشور
کنفرانس‌های ضدفاشیست در ونزوئلا، آمریکا را عصبانی کرده است
اعلام میزان بارش‌های اخیر استان کهگیلویه وبویراحمد
اعلام وضعیت مدارس استان برای روز شنبه ۲۹ آذرماه
فردا، فعالیت همه مدارس و مراکز آموزشی آذربایجان شرقی
امشب؛ پایان مهلت ثبت نام آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵
پیش بینی آغاز مجدد بارش برف از ظهر امروز، ۲۸ آذر، در خراسان رضوی
صادرات غیرنفتی از ۵۴۳ میلیون دلار در سال ۵۷ به ۴۵ میلیارد دلار رسید
جان باختن یکی از امدادگران هلال احمر حین عملیات در شهرستان جهرم
ثبت رکورد جدید بارش‌ها در غرب و جنوب کشور
نگاهی به فیلم‌های امروز تلویزیون
فرماندهان جدید نیروی هوایی و پدافند هوایی منصوب شدند  (۱۰ نظر)
پیاده روی بزرگ خانوادگی فردا در گرگان  (۴ نظر)
میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری  (۲ نظر)
اجرای ۴۲ طرح عمرانی در کمالشهر  (۲ نظر)
حجم مبنا در بورس حذف شد  (۱ نظر)
وزیر دادگستری: قرار نیست مهریه ۱۴ سکه باشد  (۱ نظر)
آغاز طرح ترافیکی زمستانی پلیس با مشارکت ۹۱ هزار نیروی امدادی در جاده‌ها  (۱ نظر)
نصب تندیس والرین در ورودی فرودگاه مهرآباد  (۱ نظر)
مشترکان پرمصرف گاز هزینه‌های بالاتری پرداخت می‌کنند  (۱ نظر)
برخورد دو خودرو در جاده بابل به بهنمیر؛ ۳ کشته و ۵ مصدوم  (۱ نظر)
تجاوز جدید ترامپ؛ محاصره کامل نفت‌کش‌های ونزوئلا  (۱ نظر)
انحراف اتوبوس در محور رفسنجان–کرمان ۱۵ مصدوم برجا گذاشت  (۱ نظر)
پزشکیان: طرح راه آهن در خراسان جنوبی را به اتمام می‌رسانیم  (۱ نظر)
اغازبکار ادارات استان کرمان فردا ۲۹ آذرماه با دو ساعت تاخیر  (۱ نظر)
غیرحضوری شدن مدارس در برخی مناطق استان قم فردا شنبه ۲۹ آذر ۱۴۰۴  (۱ نظر)