پخش زنده
امروز: -
سرپرست فرمانداری کرمانشاه گفت: برای افزایش کیفیت پخت نان در کرمانشاه در مرحله نخست بازرسی از نانوایی در حال انجام است تا نان با کیفیت بهتری در اختیار مردم قرار گیرد
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز کرمانشاه ، دکتر ابراهیم رحیمی زنگنه با اشاره به ملاحظه و بررسی موارد بهداشتی در این بازرسیها خاطرنشان کرد: افزایش کیفیت نان از طریق نظارت بر نحوه پخت در نانواییها در حوزه عملکرد بازرسان سازمانهای عضو شورای آرد و نان فرمانداری قرار دارد و بخش دیگر افزایش کیفیت نان وابسته به گندم تولیدی، آرد مصرفی و دستگاههای پخت نان است.
سرپرست فرمانداری کرمانشاه با بیان اینکه طرح پخت نان شبانه در شهرستان کرمانشاه برای رفع نارضایتی شهروندان در دسترسی به نان در شهر کرمانشاه اجرا شد بیان کرد: نانواییهای منتخب در محلات کرمانشاه پس از ساعت ۱۸ تا ساعت ۲۴ در شش ماهه نخست و تا ساعت ۲۲ در شش ماهه دوم فعال هستند تا نان تازه در مدت زمان بیشتری در دسترسی مردم باشد.
دکتر رحیمی زنگنه با اشاره به چرخشی بودن اجرای این طرح در نانواییهای منتخب گفت: از ابتدای اجرای این طرح ۲۰ نانوایی در شهرستان کرمانشاه در شیفت شب مشغول به فعالیت هستند که در بازه زمانی دو ماهه این نانواییها تغییر خواهند کرد و درصدد هستیم بخشی از نانواییهای این طرح ثابت و تعدادی دیگر چرخشی باشد.
وی برخی از معیارهای فعالیت ثابت نانواییها در طرح پخت نان شبانه را کیفیت نان، نبود تخلف در پرونده نانوایی و در مسیر تردد مردم واقع شدن نانوایی بیان کرد و افزود: فهرست نانواییها فعال در این طرح به اطلاع عموم مردم رسیده است و مردم کرمانشاه نیز میتوانند پیشنهادات خود را برای اجرای بهتر این طرح به اطلاع فرماندار برسانند.
سرپرست فرمانداری کرمانشاه از نظارت بر نحوه فعالیت نانواییهای حاضر در طرح پخت نان شبانه خبرداد و گفت: با توجه به افزایش سهمیه نانواییهای فعال در این طرح بازرسیها توسط گروه بازرسان فرمانداری و براساس بررسی کارتخوان نانوایی انجام میشود.