پخش زنده
امروز: -
پنجاهمین مدرسه دانش آموزان استثنایی چهارمحال و بختیاری همزمان با ۸ استان از طریق ویدئو کنفراس در شهر سودجان به بهره برداری رسید.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز چهارمحال و بختیاری؛ مدیرکل نوسازی، توسعه وتجهیز مدارس استان گفت: این مدرسه یکی از مدارس پویش ملی"صحن حرم، مدرسه ام " و طرح " آجر به آجر" است که درمدت دوسال آماده بهره برداری شد و ۱۲ دانش آموز استثنایی درآن مشغول به تحصیل شدند.
سلمان کارگر، اعتبار هزینه شده برای این مدرسه ۴ کلاسه را یک میلیارد تومان اعلام کرد و گفت: سهم خیران دراین طرح ۳۰۰ میلیون تومان بود.
مدیرکل آموزش و پرورش استان هم در آیین بهره برداری از این آموزشگاه گفت: هم اکنون۹۸ درصد از جمعیت یکهزار و ۳۰۵ دانش آموز استثنایی در ۵۰ مدرسه ویژه مشغول به تحصیل هستند.
افشین امیریان افزود: با بهره برداری از مدرسه دانش آموزان استثنایی در شهر سودجان، سرانه فضای آموزشی مدارس استثنایی استان از ۵ مترو ۵۶ سانتی متربه ۷ مترمربع ارتقا یافت.
سودجان از جمله شهرهای شهرستان لاران است که درفاصله ۶۵ کیلومتری شهرکرد مرکز استان قرار دارد.