پخش زنده
امروز: -
کردستان با تولید بیش از ۳ درصد از مرغ کشور، رتبه اول تولید گوشت مرغ در بین استانهای غرب کشور را دارد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز کردستان، مدیر امور طیور سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان با بیان اینکه توان تولید سالانه گوشت مرغ در استان ۱۱۰ هزار تُن است، افزود: به صورت میانگین هر کردستانی ۳۲ کیلوگرم مرغ در سال مصرف میکند.
حسامی اظهار داشت: در آذر ماه یک و نیم میلیون جوجه ریزی در واحدهای مرغداری انجام شده که نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۱۳ درصد افزایش دارد.
وی به فعالیت ۷۰۸ واحد مرغداری در استان اشاره کرد و گفت: این واحدها ظرفیت بیش از ۱۵ میلیون قطعه در دوره و ۶۰ میلیون قطعه در سال را دارند.