به گزارش
سرویس بین الملل خبرگزاری صداوسیما به نقل از العالم برگزاری این جشنواره ، خشم مردم عربستان را به دنبال داشت.
در شبکه های اجتماعی تصاویر شوک آوری از جشنواره میدل بیست (MDL Beast) در ریاض منتشر شد. این تصاویر ویدیوئی در سطح زیادی جنجال برانگیز شد، زیرا نشان دهنده نوعی ناهنجاری گروهی بود. توئیت نویسان اعلام کردند سازمان کل سرگرمی، برگزارکننده این جشنواره در کنار چشم انداز 2030 همه مسائل ممنوعه را زیر پا گذاشت.
جشنواره میدل بیست تریبون هنری جهانی، چشم اندازی را ترسیم می کند تا فرهنگ، هنر و موسیقی را در خاورمیانه بازتعریف کند و در زمینه استعدادهای محلی و منطقه ای، تولید موسیقی و محتوای هنری از طریق اجرای برنامه های منحصر به فرد مانند جشنواره ساوند استُرم (soundstorm) عمل کند.
گزارشگر العالم گفت : شرکت میدل بیست شرکتی عربستانی است که به صنعت سرگرمی با روش مدرن آن می پردازد تا به بخشی از زندگی شهروندان تبدیل شود. اما واقعیت کاملا چیز دیگری بود؛ به طوری که مردم عربستان گفتند این جشنواره برنامه ای برای فسق و فجور بود و با روی کار آمدن بن سلمان و کودتای وی علیه خاندانش و آغاز به کار سازمان سرگرمی، هر ساله این اتفاق ها می افتد.
گزارشگر العالم افزود : تصاویر ویدیوئیِ واقعا شوک آور در شبکه های اجتماعی منتشر شد. ملت محافظه کار عربستان که با هر اقدامی که ارتباطی با آن نداشته باشد، مخالفت می کننهد، سازمان سرگرمی را سازمانی افراط گرا می دانند. این تصاویر ویدیوئی نشان می دهد فسق و فجور از نظر این سازمان حد و مرزی ندارد.
فعالان توئیتر تصاویر ویدیوئی شوک آوری از جشنواره میدل بیست منتشر کردند که نشان دهنده بی بند و باری برخی جوانان در ملأ عام است. با توجه به گشایش ادعایی ولیعهد سعودی و حاکم عملی این کشور، به نظر می رسد پس از تکرار انتشار این نوع تصاویر، چنین اتفاقاتی دیگر عادی شده است.
یکی از تصاویر ویدیوئی شبانه گرفته شده و تصاویری از بی بندو باری رسواکننده سه فرد را نشان می دهد. در این تصاویر، یکی از افراد با تقلید از تیم آلمان در رقابت های جام جهانی قطر که در اعتراض به ممنوعیت همجنس گرایی دستشان را روی دهانشان گذاشته بودند، همین کار را انجام داد. این در حالی است که قطر همه تلاش های چندین ساله غرب برای بدنام کردن اسلام را بی اثر کرد.
این انحطاط در مناطقی مشاهده شد که همواره نزد مسلمانان مقدس بوده است. اما بنیان گذاری سازمان موسوم به سرگرمی در سال 2016 در کنار چشم انداز 2030، موجب شد تا با ادعای تنوع در اقتصاد، همه اقدامات ممنوعه و حرام زیر پا گذاشته شود.
این پدیده ها و اقدامات واکنش های خشمگینانه فعالان شبکه های اجتماعی را به دنبال داشت؛ به طوری که فیصل مسلم فعال اجتماعی نوشت «اتفاق هایی که دو روز گذشته در عربستان روی داد، در خود غرب روی نداده است. به شکل علنی مواد مخدر مصرف شد و تصاویری از بی بند و باری علنی مشاهده شد. این انحطاط و هنجارشکنی عجیب است.»