با استفاده از کمربند ایمنی؛
۵۰ درصد شمار متوفیان سوانح جادهای کاهش یافت
استفاده از کمربندی ایمنی از سوی همه سرنشینان خودرو هنگام تردد در مسیرهای برون شهری شمار متوفیان سوانح جادهای را ۵۰ درصد کاهش میدهد.
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیمای مرکز همدان، رییس پلیس راه استان همدان گفت: بر اساس آمارها درصد اندکی از رانندگان و سرنشینان وسایل نقلیهای که از مسیرهای فرعی و روستایی تردد دارند از کمربندی ایمنی استفاده میکنند.
سرهنگ فکری افزود: همچنین رانندگانی که در مسیرهای اصلی و شریانی تردد دارند هنگام نزدیک شدن به پاسگاه پلیس راه نسبت به بستن کمربند ایمنی اقدام میکنند تا از سوی پلیس جریمه نشوند.
- او سهل انگاری والدین در مراقبت از کودکان را موجب مرگ آنان در سوانح جادهای دانست و افزود: طبق گزارش پزشکی قانونی ۱۲ کودک زیر ۱۲ سال از ابتدای سال جاری تاکنون در سوانح جادهای جان خود را از دست دادند که هفت درصد از متوفیان سوانح رانندگی را شامل میشود.
سرهنگ فکری با بیان اینکه کودکان با توجه به قد و جثه کوچک امکان بستن کمربند ایمنی را ندارند بنابراین باید در گام نخست خودرو را مجهز به صندلی کودک کرد تاکید کرد: در مرحله بعدی برای محافظت از کودک باید از کمربند ایمنی استفاده کرد.
او افزود: بر اساس بررسیهای انجام شده یکی از عوامل مرگ و میر کودکان در سوانح رانندگی استفاده نکردن از صندلی کودک و کمربند ایمنی برای کنترل آنها است.
رییس پلیس راه استان همدان گفت: کودکان حین بروز سوانح به خصوص واژگونی به علت استفاده نکردن از کمربند ایمنی به بیرون از خودرو پرتاب شده یا به علت برخورد با شیشه، سقف یا ستون وسیله نقلیه در دم جان خود را از دست میدهند.
- سرهنگ فکری تأکید کرد: برخی از والدین به جای نصب صندلی کودک در داخل خودرو اقدام به بغل کردن کودکشان میکنند در حالیکه در صورت ترمز ناگهانی یا بروز سانحه به علت ناگهانی بودن تصادف، با وارد شدن کمترین ضربه دستها باز شده و کودک از بغل والدین به جلو پرتاب میشود.
او گفت: با وجود ممنوعیت سوار کردن کودکان زیر ۱۲ سال در صندلی جلو به علت نبود امکان بستن کمربند ایمنی از طریق کودکان، اما بیشتر مواقع شاهد بروز این قبیل تخلفها هستیم.