پخش زنده
امروز: -
مدیرعامل هلدینگ هپکو گفت: هپکو و صندوق بیمه فعالیتهای معدنی برای تولید ماشین آلات معدنی برنامهای جدید تدوین کرده اند.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ علی محمد رفیعی با اشاره به فعال بودن تمامی خطوط شرکت از جمله گریدر و غلطک و ... گفت: از دوره رکود نسبی تولید ماشین آلات در هپکو عبور کرده ایم و در طلیعه برنامه افزایش تولید قرار داریم. به سمت تولید هزار دستگاه در سال حرکت میکنیم و در فاز دوم نیز میزان تولیدات افزایش مییابد.
مدیرعامل هلدینگ هپکو تصریح کرد: به تدریج با حل مشکلات بازار با همکاری معاونت معدنی وزارت صمت، تقاضا برای تولید ماشین آلات بیشتر شده است و برنامه جدیدی نیز در قالب همکاری با صندوق بیمه فعالیتهای معدنی برای تولید بیش از ۳ هزار دستگاه انواع ماشین آلات معدنی تدوین شده است.
رفیعی در خصوص مشوقهای در نظر گرفته شده برای فروش ماشین آلات تولیدی در هپکو بیان کرد: در این راستا و طی این برنامه، تسهیلات با کارمزد ۱۲ درصد، تقسیط چهار ساله و ۶ ماه تنفس در نظر گرفته شده و به زودی این قرارداد نهایی میشود، سفارشات این محصولات را خواهیم داشت و در سال آتی نیز تولید در فاز نخست آغاز میشود. امید است نقش خود را در فرآوری معادن و رونق معادن به عنوان یکی از منابع ارزی کشور ایفا کنیم.
وی با اشاره به فعالیت هپکو در حوزه خدمات پس از فروش و بازسازی ناوگان، افزود: هپکو در حوزه تامین قطعات و تعمیر ماشین آلات فعال است و این وظیفه را در کنار آموزش، در مرحله خدمات پس از فروش به انجام میرساند.
مدیرعامل شرکت هپکو تاکید کرد: واردات ماشین آلات معدنی، معلول یک سیاست غلط در گذشته است و اکثر معادن کوچک و متوسط به لحاظ اینکه از نظر مالی وضعیت مناسبی ندارند به سمت ماشین آلات دست دوم حرکت میکنند. اگر بتوانیم این طرح و برنامه تدوین شده با ایمیدرو و صندوق توسعه معادن را به مانند اواسط دهه ۸۰ اجرایی کنیم قطعا بازار داخل نیازی به ماشین آلات دست دوم نخواهد داشت و متقاضیان با ۲۰ درصد پیش پرداخت میتوانند ماشین نو در اختیار داشته باشند و ضمن افزایش تولید، میتوانند ظرف چهار سال به صورت اقساط هزینه ماشین را پرداخت کند.
وی با بیان اینکه امید است با این حرکت، به تدریج حساسیت خرید ماشین آلات دست دوم و کهنه در کشور از بین برود، گفت: امید است که وزارت صمت روش یارانه دادن به خرید ماشین آلات معدنی را ادامه دهد، سازمان برنامه و بودجه بر پرداخت یارانه و سوبسید در این بخش و رونق تولیدات داخلی بسیار تاکید دارد و این نگاه، حل مسئله واردات ماشین آلات دست دوم در آینده را نوید میدهد.
رفیعی با بیان اینکه هر محصولی که بازار نیاز داشته باشد قطعا هپکو برای پاسخ به آن خود را تجهیز کرده است، گفت: تولید برخی ماشین آلات به دلیل تقاضای کم صرفه اقتصادی ندارد، بر این اساس تواقفی با وزارت صمت صورت گرفته است که اگر برای محصولاتی، ماشین آلات کارکرده نیاز باشد، شرکت هپکو به شکل کارشناسی شده این محصولات را خریداری و وارد کند و به شکل کارشناسی در اختیار معادن قرار دهد.
وی افزود: این اتفاق و توافق باعث میشود که قیمت مناسبی برای خرید محصول وجود داشته باشد، خدمات پس از فروش ارائه میشود و در کنار آن آشفتگی بازار از بین میرود. در بازار آشفته قطعا پولشویی، رفع تعهد ارزی و مشکلات گمرکی و سوءاستفادههای احتمالی و تغییر سال ساخت ماشین آلات و ... وجود خواهد داشت و قطعا ورود هپکو به این عرصه این مشکلات و تخلفات را مانع میشود.
نماد شکست خصوصی سازی و تفکرات غیرانسانی .