تولید دو محصول غذایی دانشبنیان در شرکت آرد قدس رضوی
مدیرعامل شرکت آرد قدس رضوی از تولید دو محصول غذایی دانشبنیان ویژه بیماران سلیاک و اوتیسم در این شرکت خبر داد.
به گزارش
خبرگزاری صداوسیما، مرکز خراسان رضوی، محمدرضا رجبی مقدم گفت: این دو محصول شامل «مخلوط نیمه آماده نان بدون
گلوتن» و «پودر کیک بدون گلوتن» است که ویژه مصرف بیماران مبتلا به سلیاک و اوتیسم تولید شده است.
وی افزود: شرکت آرد قدس رضوی، پیرو تاکیدات تولیت آستان قدس رضوی برای تقویت و حمایت از طرحهای دانشبنیان، توانست گواهی دانشبنیان را از سوی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان ریاست جمهوری کسب کند.
مدیرعامل شرکت آرد قدس رضوی درباره رویکرد این مجموعه از تولید دو محصول دانشبنیان گفت: از ابتدای سال جاری و در راستای اجرای برنامه راهبردی شرکت، پس از انجام مراحل تحقیقاتی مشخص شد تعداد زیادی بیمار مبتلا به سلیاک و اوتیسم در کشور وجود دارند که میبایست در رژیم غذایی خود از محصولات بدون گلوتن استفاده کنند.
وی ادامه داد: از همین رو واحد تحقیق و توسعه شرکت با رویکرد انجام مسئولیت اجتماعی خود، طراحی و فرمولاسیون (فرموله یا تنظیم کردن) محصولات فراسودمند غذایی پودر کیک بدون گلوتن و همچنین مخلوط نیمه آماده نان بدون گلوتن را در دستور کار خود قرار داد.
رجبی مقدم با تاکید بر اینکه دستیابی به دانش فنی، طراحی و تولید محصولات بدون گلوتن در صنعت آرد و فرآوردههای آردی نیاز به تحقیق و پژوهش بسیاری دارد، اظهار کرد: پس از انجام مراحل تحقیقاتی لازم و ارزیابی فرمولاسیونهای مختلف این محصولات، فرمولاسیون بهینه با کمترین میزان گلوتن انتخاب شد.
وی ادامه داد: درحال حاضر این دو محصول در مقیاس نمونه تولید شده و به تایید آزمایشگاه همکار سازمان غذا و دارو و استاندارد رسیده است.
رجبی مقدم با بیان اینکه درحال حاضر فرآوردههای غذایی بدون گلوتن در کشور به میزان بسیار محدود تولید میشود، گفت: بیماران مبتلا به سلیاک و اوتیسم اغلب کودکان هستند که در صورت مصرف نان و کیک و سایر مواد غذایی دارای گلوتن دچار حملات این بیماریها خواهند شد.
رجبی مقدم درباره برنامههای شرکت آرد قدس رضوی در حوزه دانشبنیان گفت: چشمانداز بلند مدت این مجموعه، تولید محصولات دانشبنیان با رویکرد صادرات به کشورهای همسایه است.
وی ادامه داد: هم اکنون در حال فراهم کردن زیرساختهای لازم برای تولید مخلوط نیمه آماده نان بدون گلوتن و پودر کیک بدون گلوتن در مقیاس صنعتی هستیم و تلاش خواهیم کرد تا در آینده محصولات دانشبنیان دیگری را نیز به سبد تولیدات شرکت اضافه کنیم.