پخش زنده
امروز: -
عضو هیات علمی مجتمع تحقیقات گیاهان دارویی جهاد دانشگاهی خراسان جنوبی: تمام کسانی که قند خون دارند و یا چربی در بدنشان جمع می شود تا حد مقدور از سیر استفاده کنند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز خراسان جنوبی، دکتر طیبه شاهی با اشاره به این که سیر یک ماده ضد دیابت است و مقدار قند خون را تنظیم میکند، گفت: سیر یک آنتیبیوتیک و یک ضدعفونیکننده عمومی بوده که اثرات ضد میکروبی، ضد سرطان و آنتیاکسیدان دارد و در ایمنی بدن هم موثر است.
وی با بیان اینکه سیر دارای املاح معدنی مهمی مانند سلنیوم، روی، کروم، ژرمانیوم و ویتامینهای E، C، B، A و مقدار زیادی ید است و فشار خون را پایین می آورد، افزود: این گیاه یک آنتیبیوتیک و یک ضدعفونیکننده عمومی است و کار موجودات میکروسکوپی روده را تنظیم کرده و از تکثیر برخی باکتریهای خطرناک در دستگاه گوارش جلوگیری میکند و به این دلیل در اکثر موارد اسهال، اسهال خونی، ورمهای معدی، احساس سنگینی و نفخ، خوردن سیر را توصیه می کنند.
عضو هیات علمی مجتمع تحقیقات گیاهان دارویی جهاددانشگاهی استان با بیان این که در اختلالات کبدی و اختلالات غده کبدی (تیروئیدوکلیه)، نقرس، سیاتیک، سرگیجه، احساس صدای مبهم در گوشها و هیجانات، سیر بهعنوان یک ماده شفابخش توصیه شده ، گفت: سیر یک ماده ضد دیابت است، زیرا این گیاه مقدار قند خون را تنظیم میکند. تمام کسانی که قند دارند و یا چربی در بدنشان جمع میشود باید تا حد مقدور از سیر استفاده کنند. سیر میزان گلوکز خون را پایین میآورد. اثرات ضد میکروبی، ضد سرطان و آنتیاکسیدان دارد و در ایمنی بدن هم موثر است.
وی در مورد نکات احتیاطی مصرف سیر هم گفت: گیاه سیر دارای طبیعت خیلی گرم و خشک بوده و نباید با داروهای شیمیایی از جمله آسپرین که رقیقکننده خون هستند مصرف شود.