پخش زنده
امروز: -
استاندار چهارمحال و بختیاری گفت: دولت سیزدهم به دنبال برقرای عدالت در حوزه سلامت با نگاه ویژه به مناطق کمتر برخوردار است.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز چهارمحال و بختیاری؛ استاندار چهارمحال و بختیاری که برای تجلیل از پرستاران دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد در بیمارستان هاجر شهرکرد حضور یافت بعد از بازدید از طرح های در حال انجام این بیمارستان گفت: گام بلند دولت سیزدهم در راستای تحول چهره خدمات حوزه سلامت با نگاه ویژه به مناطق کمتر برخوردار در دولت سیزدهم گامهای موثری در راستای برقراری عدالت در دسترسی به خدمات حوزه سلامت برداشته شد.
حیدری افزود: چهارمحال و بختیاری از جمله استانهایی است که به دلیل کمبود برخی از امکانات پزشکی همواره نیازمند ارجاع بیماران به استانهای همجوار و تحمیل هزینههای سنگین و سختی مضاعف فرایند درمان بیماران بوده است، اما در سالهای اخیر با اقدامات خوب و نگاه ویژه دولت به مناطق کمتر برخوردار شاهد ایجاد تحولی بزرگ در حوزه بهداشت و درمان استان هستیم.
وی اضافه کرد: ارتقای زیر ساختهای حوزه بهداشت و مقدم دانستن پیشگیری بر درمان همواره مد نظر قرار گرفته و در کنار تلاش مضاعف برای ارتقای شاخصهای بهداشتی در استان؛ تامین تجهیزات پزشکی و ارائه خدمات تخصصی و خدماتی هر چه بهتر به مردم در اولویت کار مسئولین امر قرار گرفته است.
استاندار اظهار داشت: استقرار دستگاههای مورد نیاز در حوزه تشخیص و درمان بیماریها و ارائه خدمات کلینیکی و پاراکلینیکی با تعرفههای اندک دولتی و انجام اعمال جراحی پیشرفته ضمن بی نیاز کردن مردم از مراجعه به استانهای همجوار تا حد قابل توجهی در افزایش میزان رضایتمندی مردم از دریافت خدمات این حوزه موثر بوده است.
وی تاکید کرد: دولت سیزدهم در کنار توجه ویژه به بحث ریشه کنی ویروس منحوس کرونا و خاتمه دادن به شمار زیاد مرگ و میرهای ناشی از بیماری کرونا و ایجاد عوارض ناگوار و جبران ناپذیر بر سلامت و اقتصاد جامعه با واکسیناسیون وسیع کووید ۱۹ و نگاهی متفاوت به تامین اقلام دارویی مورد نیاز در کشور، در بحث تجهیز مراکز درمانی به تجهیزات پزشکی موفق عمل نموده است.
حیدری افزود: در راستای مدیریت بیماری کرونا ضمن انجام وسیع واکسیناسیون، تجهیز و راه اندازی ۳۴ مرکز منتخب کووید -۱۹ و ۲۰ پایگاهای تجمیعی واکسیناسیون در استان، انجام فرایند واکسیناسیون در ۱۳۱ مرکز خدمات جامع سلامت، ۹۳ پایگاه سلامت و ۳۰۸ خانههای بهداشت در حال انجام است.
استاندار اضافه کرد: همچنین با افزودن بیش از ۱۸ مرکز، کلینیک، پایگاه و ... به مجموع مراکز ارائه دهنده خدمات حوزه سلامت، شاهد تحولی چشم گیر در ارائه خدمت به مردم و تسهیل دسترسی آنان به خدمات در این حوزه هستیم.
وی با بیان اینکه در دولت سیزدهم مراکز درمانی استان چهارمحال و بختیاری به ۳۰۳ میلیارد تومان تجهیزات پزشکی مجهز شدند خاطر نشان کرد: این تجهیزات شامل: دستگاه ام ارای بروجن با صرف اعتباری بالغ بر ۴۰ میلیارد تومان، ام ارای لردگان با صرف اعتباری بالغ بر ۴۲ میلیارد تومان و دستگاه سی تی آنژیوگرافی شهرکرد با اعتباری بالغ بر ۱۲۰ میلیارد تومان میباشد.
حیدری افزود: دستگاه سی تی اسکن لردگان با هزینه ۱۵ میلیارد تومان، سی تی اسکن اردل با صرف اعتبار ۱۰ میلیاردی، لیزر اگزایمر شهرکرد با ۲۰ میلیارد تومان اعتبار هزینه شده، اندوسونوگرافی شهرکرد با اعتباری بیش از ۱۵ میلیارد تومان، دستگاه سنجش تراکم استخوان شهرکرد با هزینه ۴ میلیارد تومانی از دیگر تجهیزات وارد شده به استان هستند.
وی اضافه کرد: همچنین در دولت سیزدهم، هشت دستگاه رادیولوژی دیجیتال با اعتباری بالغ بر ۲۵ میلیارد تومان، لیزر پی ار پی شهرکرد با اعتبار ۳ میلیارد تومان و سه دستگاه ویدئو آندوسکوپ با هزینهای ۹ میلیارد تومانی در مراکز درمانی چهار محال و بختیاری استقرار یافته است.
استاندار افتتاح، تجهیز و راهاندازی مرکز مهارتهای بالینی بیمارستان آیت الله کاشانی و راه اندازی مرکز آزمونهای الکترونیکی شهید ضیایی، شروع فاز یک دانشکده فناوریهای نوین دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد، راه اندازی رشته کارشناسی ارشد مامایی و کسب مجوز ۳ رشته فناوری اطلاعات سلامت، فوریتهای پزشکی، بهداشت مدارس و کسب موافقت کلان منطقه آموزشی ۷ جهت راه اندازی رشتههای فیزیوتراپی و بهداشت حرفهای و راه اندازی آزمایشگاه اختصاصی بهداشت حرفهای و ایمنی کار و پذیرش اولین دوره دانشجویان بین الملل در رشته پزشکی و کسب موافقت اصولی جهت راه اندازی رشته کارشناسی ارشد نانوتکنولوژی را از دیگر خدمات دولت سیزدهم در استان برشمرد.
حیدری افزود: تجهیز دانشکده دندانپزشکی و افزایش تعداد یونیتها از ۵۵ به ۱۲۰ عدد و شروع عملیات احداث سوله آموزشی دندانپزشکی با تعداد ۵۰ یونیت، خرید ۱۳۰ میلیارد ریال تجهیزات آموزشی و آزمایشگاهی برای دانشکده ها و مراکز تحقیقاتی از محل تسهیلات بانکی ، جذب ۱۳ نفر عضو هیات علمی پیمانی در گروه های مختلف آموزشی در دانشکده ها و پژوهشکده ها ، ارتقای ۱۴ نفر از اعضای هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد به مرتبه دانشیاری و استادی و بکارگیری ۸ دندانپزشک متعهد خدمت در تخصصهای مختلف جهت ارائه خدمات در دانشکدههای دندانپزشکی ، جذب و بکارگیری ۱۱ نفر پزشک متخصص و فوق تخصص به عنوان عضو هیئت علمی جهت ارائه خدمات آموزشی و بالینی و تحقیقاتی در گروه های مختلف آموزشی، جذب و بکارگیری ۹ دانش آموخته های دکترای تخصصی علوم پایه به عنوان عضو هیئت علمی جهت ارائه خدمات مورد نیاز در گروه های آموزشی و مراکز تحقیقاتی بخشی دیگر از خدمات دولت سیزدهم در استان هستند.