پخش زنده
امروز: -
مجلس شورای اسلامی، مظهر وحدت ملی، یکپارچگی و خانه ملتی که بواسطه نمایندگان خود در وضع قوانین و نظارت بر حسن اجرای آن در جامعه مشارکت می کنند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز آذربایجان غربی، روز دهم آذر به مناسبت سالروز شهادت آیت ا.. سید حسن مدرس در تقویم ملی کشور به نام روز مجلس نامگذاری شده است، مجتهد مجاهدی که مظهر مقاومت ملت و آن عده از نمایندگان مردم بود که با قیام خود نخستین نهضت ضد استبدادی را جرقه زدند.
مجلس شورای اسلامی نهاد قانونگذاری است که اعضای آن بر اساس اصل 62 قانون اساسی با رای مستقیم مردم انتخاب می شوند.
بر اساس قوانین جمهوری اسلامی ایران، مجلس شورای اسلامی محلی برای تدوین نظام ارزشی مورد قبول جمهوری اسلامی ایران و تهیه و تصویب قوانین اسلامی برای کلیه نیازهای جامعه است.
مجلس در هر کشوری از جایگاه و اهمیت خاصی برخوردار است و به اندازه همین جایگاه و اهمیتش در مردم سالاری سهم دارد.
مقام معظم رهبری (مدظلله) معتقدند: مجلس شورای اسلامی مظهر وحدت و یکپارچگی ، اتفاق همه گروه ها و قومیت ها، سلایق، خانه ملت و مرکز آرای مردم است.
مجلس جایگاه و مسیر حرکت دولت و ملت را مشحص می کند و همچنین مظهر خواسته ها مردم در زمینه سیاست های گوناگون داخلی و خارجی است.
برای درک اهمیت و جایگاه مجلس شورای اسلامی کافی است دیدگاه امام خمینی (ره) را در وصیت نامه سیاسی آن بزرگمرد تاریخ، مرور کنیم که فرمودند: از نمایندگان مجلس شورای اسلامی در این عصر و عصرهای آینده میخواهم که اگر خدای ناخواسته عناصر منحرفی با دسیسه و بازی سیاسی وکالت خود را به مردم تحمیل نمودند، مجلس اعتبار نامه آنان را رد کند و نگذارند حتی یک عنصر خرابکار و وابسته به مجلس را ه یابد.
مجلسی که در ایران اسلامی شکل می گیرد، بر اساس مردم سالاری دینی و حاصل خون شهدا و مجاهدت های ملتی است که هرگز در کارزار صیانت از ارزش ها و آرمان های اصیل خود در برابر استبداد و استکبار پا پس نمی کشد.