همکاری دانش بنیانها با صنایع فلزی
نمایشگاه صنایع فلزی و معدنی و صنایع وابسته فرصتی برای نمایش دستاوردها و توانمندیهای فعالان این عرصه با همکاری شرکتهای دانش بنیان است.
به گزارش خبرنگار گروه صنعت و معدن
خبرگزاری صدا و سیما؛ در نوزدهمین نمایشگاه بین المللی ایران متافو یا صنایع فلزی، معدنی و صنایع وابسته، عرصهای برای ورود دانش بنیانها به صنایع بزرگ کشور است که در حاشیه آن قراردادهایی در این زمینه به امضا رسید.
آقای محمدموسوی معاون ماشین آلات و تجهیزات صنعتی وزارت صنعت، معدن و تجارت در این باره گفت: در نمایشگاههای مختلفی که شرکت میکنیم حتماً باید قبل از آن نیازهای فناورانه احصا شود و تفاهم نامههایی که نیازهای فناورانه در زمینه تولید فولاد و مقاطع فولادی را به دنبال داشته باشد، به امضا میرسانیم.
فولادیها که اکنون توانسته اند با رشد ۹ درصدی تولید رتبه دهم را برای ایران در جهان به ارمغان بیاورند از توانمندی هایشان میگویند:
آقای رضایی تولید کننده فولاد درباره فعالیت خود میگوید: دومین شرکت تولید کننده شمشهای بلوم، بیلت و اسلاو در کشور هستیم و در سال گذشته ۳.۸ دهم میلیون تن تولید داشتیم که از این مقدار تولید حدوداً ۲ میلیون تن از آن را توانستیم صادر کنیم.
آقای آذرگون دیگر تولید کننده پروفیل شرکت کننده در نوزدهمین نمایشگاه بین المللی ایران متافو میگوید: میزان تولید سالانه مان هر ماه حدود ۱۲ هزار تن است و تولیدات پروفیل ضد سی و یو داریم.
جهانی تولید کننده آلیاژ مس دیگر تولید کننده پروفیل شرکت کننده در نوزدهمین نمایشگاه بین المللی ایران متافو میگوید: در زمینه تولید مقاطع آلیاژی مس به صورت ریخته گری پیوستی و افقی فعالیت میکنیم و حدود ۶۰۰ تن درسال تولید داریم.
آقای عزیزمحمدی تولید کننده آلومینیوم دیگر تولید کننده پروفیل شرکت کننده در نوزدهمین نمایشگاه بین المللی ایران متافو میگوید: این شرکت اولین تولید کننده شمش و آلومینیم در ایران و خاورمیانه است، بالغ بر ۱۸۰ هزار تن تولید شمش خالص با درجه خلوص ۹۹.۸۵ داریم که از این میزان ۶۸ هزار تن در سال ۱۴۰۰ صادرات داشتیم.
دانش بنیانهایی که در این صنایع فعال شده اند
آقای افشار، تولید کننده یک محصول دانش بنیان درباره محصول خود توضیح داد: اولین شرکت دانش بنیان تولید کننده صفحات دریچه کشویی پاتیل ذوب در ایران هستیم. حدود ۷۰ درصد فولادسازی داخل کشور، فولادسازی بزرگ از محصولات راهبردی ما دارند استفاده میکنند.
همچنین خاکدان تولید کننده یک محصول دانش بنیان درباره محصول تولیدی خود میگوید: ما این محصولات را طراحی کردیم که اپراتور بتواند با یک فاصله ایمن از لودر فرآیند کنترل همه مکانیزمهایی را که در لودر موجود است، انجام بدهد.
آقای حسینی نیز درباره محصول تولیدی خود میگوید: تنها شرکتی هستیم که کار نوسازی کلیدهای قدرت را انجام میدهیم
تا خط تولید صنایع فولادی نفت، گاز، پتروشیمی کاملاً بتوانند کارشان را بدون وقفه انجام دهند.
کارشناسان بر این عقیده اند که با ورود دانش بنیانها تحقق اهداف صنعتی از جمله رسیدن به تولید ۵۵ میلیون تنی فولاد در افق ۱۴۰۱ دست یافتنیتر خواهد بود.
گزارش مکتوب از زهره پرورش خبرنگار تحریریه صنعت و معدن خبرگزاری صدا و سیما