تأمین غذای ۲۰ میلیون نفر با جلوگیری از ضایعات بخش کشاورزی
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان همدان گفت: جلوگیری از ضایعات بخش کشاورزی ما را قادر خواهد ساخت غذای حداقل ۲۰ میلیون نفر را تامین کنیم.
به گزارش
خبرگزاری صداو سیما مرکز همدان، رضا بهراملو با اشاره به اینکه هدف ما دستیابی به امنیت غذایی پایدار است، افزود: همکاران جهاد کشاورزی سربازان جنگ اقتصادی هستند و این سازمان با یک سوم نیرو در حال ارائه خدمات است.
او با بیان اینکه در راستای همه موضوعات مرتبط با کشاورزی کارگروههای تخصصی برگزار و تصمیمات لازم گرفته میشود، تأکید کرد: امروزه غذا به عنوان اسلحه مطرح و تأمین غذا اولویت اول مجموعه جهاد کشاورزی است.
- بهراملو با اشاره به اینکه حفظ منابع آبی از اولویتهای جهاد کشاورزی است زیرا که اگر آب نباشد تأمین غذای مردم دچار مشکل خواهد شد، تصریح کرد: حفظ آب و خاک به منظور تأمین امنیت غذایی مد نظر است و برخورد با ساخت و سازهای غیر مجاز در راستی حفظ اراضی مرغوب کشاورزی است.
او با بیان اینکه جلوگیری از ضایعات بخش کشاورزی ما را قادر خواهد ساخت غذای حداقل بیست میلیون نفر را تأمین کنیم، گفت: کمیتههای تخصصی که در جهاد کشاورزی تشکیل میشود نقشه راه تولید محصولات کشاورزی استان را مشخص خواهد کرد.
- بهراملو با اشاره به اینکه برنامه ریزیها با دید باز و نگاه به آینده انجام میشود و الگوی کشت برای نخستین با در کشور در استان همدان رونمایی شد، افزود: چهل هزار میلیارد تومان اعتبار در سطح کشور جهت اجرای الگوی کشت در نظر گرفته شده و برش استانی و شهرستانی این طرح در استان تهیه و تدوین شده است.