پخش زنده
امروز: -
مدیر کل زندانهای چهارمحال وبختیاری: امسال ۹۱ زندانی با مجموع بدهی ۲۸ میلیارد و ۶۰۰ میلیون تومانی از زندان آزاد شدند و به آغوش خانواده بازگشتند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز چهارمحال و بختیاری؛ حیدری به برگزاری جشنهای گلریزان در استان اشاره کرد و افزود: در ماه مبارک رمضان امسال در شهرهای شهرکرد، بروجن، فارسان و سامان جشنهای گلریزان برگزار شد و بیش از ده میلیارد ریال کمک نقدی و تعهد مالی از خیرین نیک اندیش استان جمع آوری شد.
وی افزود: هم اکنون بیش از ۲۰۰ نفر از زندانیان آزاد شده زیر پوشش مرکز مراقبت بعداز خروج هستند و برای برخورداری از وامهای کم بهره به بانک ها، صندوقهای کارآفرینی و بنیاد برکت معرفی شده اند.
وی با اشاره به کمکهای مختلف به زندانیان و خانواده آنان گفت: از ابتدای امسال بیش از ده میلیارد تومان کمک نقدی و غیر نقدی شامل سبد کالا، کیف، کفش و نوشت افزار به خانواده زندانیان اهدا شده است.