پخش زنده
امروز: -
رژیم غذایی نقش مهمی در سلامت مغز دارد و یک رژیم غذایی مناسب، موجب جریان خون خوب در مغز میشود.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، بنابر اعلام دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت، با اضافه کردن برخی مواد غذایی به رژیم غذایی میتوان حافظه را تقویت کرد.
سبزیجات کافی بویژه کرفس، کلم بروکلی، کلم و سبزیجات تیره میتواند به بهبود حافظه کمک کند.
همچنین گردوموجب بهبود عملکرد شناختی مغز میشود، گردو به اندازه یک مشت به عنوان یک میان وعده برای رفع گرسنگی مناسب است.
امگا ۳ هم برای سلامت مغز ضروری است، اسیدهای چرب امگا ۳، به خصوص دکوزا هگزانوئیک اسید یا DHA ممکن است به بهبود حافظه در جوانان کمک کند.
غذاهای دریایی، جلبکها و ماهیهای چرب از جمله ماهی قزل آلا، ماهی تن، ساردینها و شاه ماهی نیز از بهترین منابع اسید چرب امگا ۳ هستند. مصرف هفتهای دو بار ماهی توصیه میشود.
انواع توتها به خصوص توتهای رنگ تیره مانند تمشک، زغال اخته و گیلاس منبع غنی از آنتوسیانینها و دیگر فلاونوئیدها هستند که میتوانند عملکرد حافظه را افزایش دهند. میتوان از این میوهها به عنوان یک میان وعده همراه با ترکیب غلات یا به صورت پخته در دسر به عنوان یک منبع غنی از آنتی اکسیدان استفاده کرد. البته این مزایا در توتها و گیلاسهای تازه، یخ زده و خشک شده وجود دارد.