پخش زنده
امروز: -
نماینده ایران در نشست اضطراری شورای حقوق بشر سازمان ملل در ژنو گفت: شماری از شبکههای ضد ایرانی مرتبط با دولتها در انگلیس و آمریکا و حسابهای کاربری آنها در شبکههای اجتماعی به عنوان تحریک کنندگان نفرت عمل کردند و ایجاد خشونت و تروریسم در طول اغتشاشها پرداختند.
به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صداوسیما؛ از ژنو، خدیجه کریمی نماینده ایران در نشست اضطراری شورای حقوق بشر سازمان ملل با موضوع ایران گفت: شماری از شبکههای ضد ایرانی مرتبط با دولتها در انگلیس و آمریکا و حسابهای کاربری آنها در شبکههای اجتماعی به عنوان تحریک کنندگان نفرت عمل کردند و ایجاد خشونت و تروریسم در طول اغتشاشها پرداختند. نقش توییتر، اینستاگرام و واتساپ از طریق ایجاد حسابهای جعلی به ویژه در زمینه انتشار اطلاعات نادرست و تحریک خشونت و نفرت غیر قابل انکار است و آنها در هفتههای اخیر حتی به انتشار محتوای آموزشی درباره ساخت کوکتل مولوتف و سایر مواد منفجره اقدام کردند.
با وجود همه دخالتهای خارجی و تلاشهایی که برای بی ثبات کردن کشور (ایران) انجام شد، ملت بزرگ ایران بار دیگر دشمنان خود را ناامید کرد. این اتفاق در راهپیمایی میلیونها نفر در حمایت از دولت که روز چهارم نوامبر ۲۰۲۲ برگزار شد، نشان داده شد. آقای رئیس! من به این نهاد یادآوری میکنم که کسانی که ادعای قهرمان بودن در حقوق بشر میکنند، جان زنان و کودکان ایرانی را از طریق وضع یا اجرای تحریمهای یکجانبه غیر انسانی و حمایت از فعالیتهای تروریستی علیه آنها به خطر میاندازند و این موضوع در گزارش گزارشگر ویژه تحریمها منعکس شده است. خشونت هدفمند علیه زنان و دختران در کشورهای خود آنها .. هدف قرار دادن شیرین ابوعاقله و گورهای نامشخص کودکان بومی در کانادا تنها چند مثالی است که ادعاهای آنها در زمینه حقوق بشر را بی اعتبار میکند. در مورد شرایط زنان در کشورم، باید توجه داشته باشید که بر اساس گزارشها و آمار معتبر، جمهوری اسلامی ایران دستاوردهای بزرگی در توانمندسازی زنان و دختران و همچنین محافظت و ارتقای نقش و حقوق آنها در زندگی اجتماعی داشته است. در چهار دهه گذشته به ویژه در حوزه آموزش، بهداشت، صنعت، اقتصاد، ورزش و سیاست فرصتهای برابر برای زنان در همه حوزههای زندگی فردی و اجتماعی فراهم شده است. نگاهی گذرا به برخی از گزارشهای آماری نشان میدهد که زنان ایرانی ۵۶ درصد از دانشجویان دانشگاههای دولتی این کشور را تشکیل میدهند. حدود ۳۴ درصد از اعضای هیئت علمی دانشگاههای دولتی ایران زن هستند و ۴۰ درصد از پزشکان متخصص ایران نیز زن هستند. امروز ۱۱۲۱ قاضی زن، ۲۳۰۰ مدیر رسانهای زن، ۹۶ هزار و ۹۹۸ داور ورزشی زن، ۹۳۴ هزار و ۵۸۹ ورزشکار حرفهای زن و ۱۵۰ هزار و ۳۸۴ مربی زن به طور فعال به ایران خدمت میکنند. روشن است که این زنان بسیار موفق از توانایی کافی برای تصمیم گیری مستقل بدون نیاز به مداخله نیروهای خارجی برخوردار هستند.