عبور ایران خودرو از مرز تولید ۴۰۰ هزار دستگاه
قائم مقام تامین و تولید گروه صنعتی ایران خودرو، از عبور از مرز تولید ۴۰۰ هزار دستگاه خودرو سواری و تجاری سنگین و نیمه سنگین از ابتدای امسال تا دوم آذر خبر داد.
ه گزارش
خبرگزاری صدا و سیما از ایران خودرو؛ آقای کیانوش پورمجیب با اعلام این که در پایان آذرماه، از عدد ثبت سقف جدید (رکورد) پارسال عرضه خودرو به بازار عبور خواهیم کرد، گفت: پارسال ۴۵۸ هزار و ۲۰۸ دستگاه خودرو به بازار عرضه شد که با آغاز شمارش معکوس، در پایان آذرماه از این عدد عبور می کنیم و رکورد جدیدی در عرضه خودرو به بازار در شرایط سخت تولید خودرو به ثبت خواهیم رساند.
به گفته وی از ابتدای امسال تا دوم آذرماه، ۳۹۵ هزار و ۴۱۲ دستگاه خودرو سواری و تجاری عرضه شده است که تا پایان آذرماه از عدد عرضه پارسال عبور خواهد کرد.
پورمجیب اضافه کرد: از ابتدای امسال تا دوم آذرماه، در حوزه سواری و تجاری با افزایش ۴۲ درصدی موفق به تولید ۴۰۲ هزار و ۸۹۶ دستگاه خودرو شدهایم.
وی از وضعیت مطلوب زنجیره تامین در فراهمسازی قطعات مورد نیاز خطوط تولید خبر داد و گفت: هم اکنون میانگین تولید روزانه ۲۷۰۰ دستگاه است و بر اساس آن، عرضه به بازار نیز در شرایط مناسبی قرار گرفته است.
پورمجیب همچنین از شکسته شدن رکورد عرضه ماهانه خودرو در آبانماه امسال از سال ۱۳۹۷ خبر داد و با اشاره به برنامههای گروه صنعتی ایران خودرو برای افزایش تولید و عرضه افزود: در آبان ماه امسال رکورد عرضه ماهانه خودرو با عرضه و تحویل ۵۷ هزار و ۷۳۶ دستگاه شکسته شد.
وی ادامه داد: تعداد عرضه خودرو در آبان ماه امسال از زمان اجبار برای نصب پلاک روی خودرو در خرداد ۱۳۹۷ تاکنون بی سابقه بوده و رکورد قابل توجهی به شمار میرود.
قائم مقام تامین و تولید گروه صنعتی ایران خودرو با بیان این که تعداد عرضه در آبان ماه حتی از تعداد خودروهای تجاری سازی شده این ماه نیز بیشتر بوده، گفت: تجاری سازی خودروها به صورت کامل سبب افزایش عرضه محصولات شده است.
وی افزود: امسال دو بار دیگر نیز موفق شدهایم از عدد عرضه ۵۰ هزار دستگاه خودرو عبور کنیم و این اتفاق یک بار در خرداد ماه و بار دیگر در تیرماه صورت گرفته است.
پورمجیب شرایط کنونی را از نتایج و دستاوردهای تولید عبور مستقیم دانست و ادامه داد: این اقدام که با همت زنجیره تامین، کارکنان مجموعه ایران خودرو و حمایتهای وزارت صمت صورت گرفت، تحول بزرگی در افزایش تولید کامل، عبور از بحران تولید ناقص و لطمات ناشی از آن در کیفیت محصولات ایجاد کرد که نتایج ارزیابی کیفیت محصولات توسط شرکت بازرسی کیفیت و استاندارد ایران نیز بر این موضوع صحه میگذارد.