پخش زنده
امروز: -
استاندار مازندران : قرارداد فاینانس بیمارستان آیت الله طبرسی ساری به ارزش ۵ هزار میلیارد تومان و تهاتر زمین برای ساخت مسکن به ارزش ۳ هزار میلیارد تومان با موافقت دولت در مرحله نهایی قرار گرفته است.
به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مازندران، سیدمحمود حسینی پور در یازدهمین جلسه ستاد عالی رشد اقتصادی استان مازندران با بیان این که هرگونه فرار سرمایه گذاری در قالبهای مختلف در استان رصد و پیگیری میشود، خاطرنشان کرد: سرمایه گذاران بنا دارند در استان سرمایه گذاری کنند و دستگاههای متولی باید رضایت آنان را جلب کنند. کارگروهی برای صدور مجوز در عرض در یک ماه تشکیل شده است تا از بخش اعظمی از این سرمایهها در استان بهرهمند شویم.
نماینده عالی دولت در استان با بیان اینکه فعال کردن اقتصاد روستا در ۵۰۰ روستای مازندران از مباحث مهم رشد اقتصادی استان است، که امیدواریم در اسرع وقت منابع مالی آن تامین شود، اظهار کرد:موضوع صادرات برای ما اهمیت زیادی دارد که نیازمند همکاری همه دستگاه هاست چرا که تحقق توسعه صادرات موجب ایجاد انگیزه برای کشاورزان و روستائیان میشود که در این راستا صنایع دستی یک ظرفیت بسیار مهم است.
وی بابیان این که صنایع دستی مازندران میبایست ساماندهی و پشتیبانی شود، برای تامین مواد اولیه صنایع دستی میبایست اقدامهای لازم صورت گیرد، ادامه داد: صنایع دستی مازندران به اروپا صادر میشود، ولی متاسفانه کمتر اطلاعی از آن در دست است.
سید محمود حسینی پوربا اشاره به این که همایش فرصتهای سرمایه گذاری یکی از برنامههای مهم است که اولین همایش در ساری برگزار شده است و دومین همایش در شرق مازندران برگزار خواهد شد، تصریح کرد:هفت همایش سرمایه گذاری براساس حوزههای انتخابیه تا بهمن ماه برگزار خواهد شد که بزرگترین همایش سرمایه گذاری در اسفند ماه در یکی از شهرهای مازندران در راستای جمع بندی موضوع خواهد بود.
استاندار مازندران بیان کرد:دانش بنیان کردن فعالیتهای اقتصادی استان یکی از راهبردهای اساسی در حوزه رشد اقتصادی است که مورد تاکید مقام معظم رهبری است و اگر بنا باشد در رقابتهای بازارهای جهانی حضور فعالی داشته باشیم چارهای جز دانش بنیان کردن مراکز تولیدی نداریم. همه مراکز تولیدی استان باید به فکر دانش بنیان کردن فرآیند تولیدات خودشان باشند هرچند جوانان استان در حوزه دانش بنیان با اقتدار وارد صحنه شدند.
این مسئول اضافه کرد:کسانی که در شهرکهای صنعتی زمین گرفتند و پس از گذشت ۱۵ سال این زمینها را نتوانستند براساس مجوزی که گرفتند در معرض تولید قرار دهند به فسخ قرارداد منجر و این زمینها را به تولیدکنندگان واقعی واگذار خواهیم کرد.
وی تاکید کرد:سازمان مدیریت و برنامه ریزی از سه دستگاه سازمان جهاد کشاورزی، اداره کل گردشگری و صمت اولویتهای دقیق و اقدامات انجام شده در راستای رشد در بخشهای سرمایه گذاری، ارتقای بهره وری و افزایش تولید را مطالبه کند.
وی گفت:دستگاههای اجرایی از روند رشد اقتصادی در استان میبایست گزارش دقیق و عینی ارائه دهند و فرمانداران بصورت ماهانه باید در شهرستانها سرمایه گذار جذب و معرفی کنند که البته برخی فرمانداران اقدامات مناسبی را صورت دادند.