پخش زنده
امروز: -
دانشمندان استرالیایی رژیم غذایی اولین حیوانات ساکن زمین را کشف کردند، آنها جلبک و باکتری می خوردند.
به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صداوسیما؛ به نقل از خبرگزاری شینهوا، محققان دانشگاه ملی استرالیا در تحقیقی که روز چهارشنبه منتشر شد دریافتند ادیوکارا بیوتا، یک گروه از موجودات زنده بزرگ و نرم بدن که حدودا بین ۵۴۰ تا ۶۰۰ میلیون سال پیش زندگی میکردند، از باکتری و جلبک کف اقیانوس تغذیه میکردند.
محققان با بررسی فسیلهایی که حاوی بقایای مولکولی آخرین وعده غذایی آنها بود تایید کردند که یکی از این موجودات به نام کیمبرلا دهان داشته و غذا را مانند حیوانات امروزی هضم میکرده است.
گونه دیگری با نام دیکینسونیا ۱.۴ متر طول داشته و در کف اقیانوس از طریق بدن خود غذا را جذب میکرده است.
این دو موجود زنده تقریبا ۲۰ میلیون سال قبل از انفجار کامبرین زندگی میکردند، این انفجار یک رویداد بزرگ بود که روند تکامل را تغییر داد و منجر به پیدایش حیوانات امروزی شد.
ایلیا بوبروفسکی، نویسنده اصلی این تحقیق، گفت: یافتههای ما نشان میدهد که ادیوکارا بیوتا، که قبل از انفجار کامبرین بر روی زمین زندگی میکردند ترکیبی از موجودات عجیب و غریبی مانند دیکینسونیا و حیوانات پیشرفته تری مانند کیمبرلا بودند که تا حدودی ویژگیهای فیزیولوژیکی شبیه به انسان و سایر حیوانات امروزی را داشتند.
وی افزود: ادیوکارا بیوتا در واقع قدیمیترین فسیلهای بزرگی هستند که با چشم غیرمسلح قابل مشاهده اند و آنها منشاء ما و همه حیواناتی هستند که امروز وجود دارند. این موجودات عمیقترین ریشههای قابل مشاهده ما هستند.
بوبروفسکی فسیلهای کیمبرلا و دیکینسونیا را در سال ۲۰۱۸ از صخرههایی در نزدیکی دریای سفید در روسیه کشف کرد.