پخش زنده
امروز: -
کارشناس مدیریت نظارت بر مواد غذایی آشامیدنی غذا و دارو استان کرمانشاه گفت: تمایل به خوردن شیرینی در افراد دلایل مختلفی دارد که اضطراب یکی از آن هاست.
به گزارش خبرگزاری صدا وسیما مرکزکرمانشاه، سلیمانی مهر بیان کرد: اختلالات اضطرابی باعث ترشح هورمون کورتیزول میشوند و کورتیزول اشتها و ولع به شیرینیجات را افزایش میدهد و با مصرف شیرینی جات تجمع چربی در بدن بیشتر میشود.
وی افزود: کمبود برخی از ریزمغذیها ممکن است باعث افزایش ولع به شیرینیجات شود از جمله آهن، کلسیم، منیزیم، ویتامین D و ویتامینهای گروه B از این دسته هستند.
کارشناس مدیریت نظارت بر مواد غذایی آشامیدنی غذا و دارو استان کرمانشاه گفت: مصرف زیاد شیرینیجات و قندهای ساده در زمان گرسنگی باعث نوسان شدید قند میشود و خیلی زود مجدداً احساس گرسنگی میکنید و میل به سمت خوردن شیرینی جات و افزایش سریع قند و ترشح انسولین و کاهش سریع قند خون و در ادامه مجددا احساس گرسنگی میشود.
سلیمانی مهر ادامه داد: رژیمهای خیلی کم کالری و غیراصولی، حذف وعدهها، میان وعده نخوردن و گرسنگی کشیدن باعث ولع به مصرف شیرینیجات میشود.
وی با اشاره به مصرف مقادیر کافی آب، فیبر و پروتئین در کنترل اشتها و کاهش ولع به شیرینیجات گفت: باید با مصرف آب کافی نیاز به خوردن شیرینی جات کاهش دهیم.
کارشناس مدیریت نظارت بر مواد غذایی آشامیدنی غذا و دارو استان کرمانشاه گفت: کمخوابی، شببیداری و داشتن خواب بیکیفیت و نامنظم باعث اختلال در ترشح هورمونهای سیری و گرسنگی (لپتین و گرلین) میشود. در نتیجه اشتها و ولع به شیرینیجات زیاد میشود.