پخش زنده
امروز: -
کارشناس تغذیه معاونت بهداشت استان کرمانشاه گفت: بیماران دیابتی ممنوعیتی در مصرف میوه ندارد، اما در مصرف برخی میوهها نباید زیاده روی کنند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز کرمانشاه، کارشناس تغذیه معاونت بهداشت استان کرمانشاه گفت: بیماران دیابتی با توجه به میزان انسولین مصرفی و میزان قند خون باید از میوههایی که شاخص گلیسمی پایینی دارند استفاده کنند.
سارا اربابی افزود: گلابی، آلو، پرتقال، زرد آلو، توت فرنگی، انار، نارنگی، هلو از میوههایی هستند که شاخص گلیسمی پایینی دارند و محدودیتی برای مصرف آنها نیست اما مصرف برخی میوهها مانند خربزه، هندوانه، انگور، طالبی، انجیر به علت شاخص گلیسمی بالا باید بصورت محدودتر و هفتهای یک قاچ متوسط استفاده شوند.
وی افزود: موز نیز به علت دارا بودن شاخص گلیسمی متوسط و آب فراوان میتواند در برنامه غذایی بیماران دیابتی قرار گیرد.
کارشناس تغذیه معاونت بهداشت استان کرمانشاه گفت: سبزیجات تیره رنگ و برگ دار مانند اسفناج، جعفری، سبزی خوردن، هویج با اولویت قرار دادن مصرف خام آن نیز میتواند در رژیم غذایی بیماران دیابتی قرار گیرد.
اربابی گفت: سیب زمینی به دلیل قند بالا لازم است با احتیاط مصرف شود.