پخش زنده
امروز: -
قطب تولید انار کشور ظرفیت نگهداری یک پنجم محصول انار خود را در سردخانه دارد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز اراک؛ مدیرعامل اتحادیه شرکتهای تعاونی روستایی شهرستان ساوه با بیان این که یک پنجم انار تولیدی شهرستان ساوه از امکانات سردخانهای بهرهمند است، گفت: مابقی تولیدات انار این شهرستان در سردخانههای استانهای البرز و قم نگهداری میشود.
بهشتی با انتقاد از کمبود سردخانه در این شهرستان، افزود: در صورت احداث و توسعه سردخانه و نیز صنایع تبدیلی و فرآوری محصولات باغی، انگیزه کشاورزان برای تولید بیشتر میشود و شهرستان ساوه به عنوان قطب کشاورزی ایران با تولید افزون بر ۷۰ نوع محصول زراعی و باغی، در تولید بسیاری از میوههای درختی و محصولات زراعی رتبه برتر را از آن خود خواهند کرد.
او ابراز داشت: از مجموع ۱۵۰ هزار تن انار تولیدی در ساوه تنها برای ۳۰ هزار تن محصول ظرفیت سردخانهای وجود دارد و باید برای افزایش ظرفیت حداقل دو برابری چارهاندیشی کرد زیرا باغداران از پایان شهریور و حدود دو ماه قبل از برداشت محصول به فکر رزرو فضا هستند.
مدیرعامل اتحادیه شرکتهای تعاونی روستایی شهرستان ساوه اعطای تسهیلات با نرخ پائین را عاملی جهت احداث و توسعه فضای سردخانهای دانست و تصریح کرد: در سفر رئیس جمهور و هیات دولت به استان مرکزی توسعه فضای سردخانهای تصویب شد و امیدواریم با پیگیری فرماندار ویژه ساوه و مساعدت استاندار مرکزی سهم شهرستان از تسهیلات حمایتی و منابع مالی برای احداث و توسعه فضای سردخانهای بیشتر شود تا از هدر رفت محصولات کشاورزی جلوگیری شود.