مدیرکل دفتر توسعه کارآفرینی و بهرهوری نیروی کار کشور:
بیش از سه هزار میلیارد تومان تسهیلات برای مشاغل خانگی پرداخت کرده ایم
مدیرکل دفتر توسعه کارآفرینی و بهرهوری نیروی کار وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: ظرف سه ماه نخست امسال بیش از سه هزار میلیارد تومان تسهیلات برای مشاغل خانگی پرداخت کرده ایم.
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیمای مرکز همدان ؛ علی زندوکیلی در نشست بررسی راهکارهای توسعهای شهرستان ملایر که با حضور کار آفرینان وفعالان بخش خصوصی در حوزههای مختلف برگزار شد، گفت: سهم شهرستان از اشتغال امسال، چهار هزار و ۲۲ نفر است که تاکنون یکهزار و ۶۸۷ نفر معادل بیش از ۴۲ درصد از این سهم محقق شده است.
وی افزود: طی برگزاری چهارده دوره جشنواره شناسایی کارآفرینان برتر توسط این دفتر، سه هزار کارآفرین برتر در کشور تاکنون شناسایی شدند که سهم استان همدان از این تعداد ۱۳۷ کارآفرین برتر و سهم شهرستان ملایر ۱۱ نفر است.
زندوکیلی به نقش مهم مراکز مشاوره کارآفرینی هم اشاره کرد و گفت: در حال حاضر یکهزار و ۱۴۰ مجوز مرکز مشاوره کارآفرینی در کشور داریم که سهم استان همدان از این تعداد، تنها ۱۱ مرکز است و سهم شهرستانهای این استان از مراکز مشاوره صفر است.
مدیرکل دفتر توسعه کارآفرینی و بهرهوری نیروی کار وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی تاکید کرد: چنانچه مراکز مشاوره خدمات کارآفرینی در شهرستانها فعال شود، نقش بسیار مهمی در راهبری و راهنمایی اصناف مختلف دارد.
زندوکیلی با اشاره به تنوع بسیار خوب محصولات شهرستان ملایر در حوزه مبلمان منبت، مرواربافی و انگور و کشمش، بیان کرد: بخش خصوصی در کنار مسئولان باید با توجه به شاخصهای مختلف، اولویتسنجی کرده و به سمت برندسازی حرکت کنند.
وی خواستار تشکیل تعاونی در اصناف و مشاغل مختلف شد و افزود: با تشکیل تعاونی میتوان برندینگ و زنجیره ارزشی ایجاد کرد.
فرماندار شهرستان ملایر هم نبود حلقههای تکمیلی، تشکیل نشدن تعاونی و عدم تامین سرمایه را از اشکالات در این شهرستان به ویژه در حوزه مبلمان منبت، مرواربافی، انگور و کشمش و دیگر حوزهها برشمرد و ادامه داد: در تامین سرمایه، مارکتینگ و برندسازی، تعاونی بازیگر اصلی است که در ملایر توفیق خوبی نداشته ایم.
سلمان اسماعیلی دستپاچگی ذهنی در مقابل سرمایهگذار را هم از اشکالات جدی در این شهرستان برشمرد و افزود: اشکال اصلی نبود اطلس جامع سرمایهگذاری در این شهرستان است که به تازگی اطلس جامع سرمایهگذاری با چهار پیشران اقتصادی کشاورزی، مسکن، صنعت و معدن و گردشگری با توجه به ۲ نهاده مهم زمین و انرژی در حال تدوین است.
وی محدود بودن زیرساختهای صنعتی را از هم اشکالات عنوان و بیان کرد: هم اکنون ۳۰۰ هکتار زیرساخت صنعتی دولتی در شهرستان داریم که امسال نزدیک به ۷۰ درصد با تملک زمین های جدید اضافه می شود.
شهرستان ملایر بیش از ۶۰ درصد تولیدات مبلمان منبت کشور را به خود اختصاص داده است که صنعت مبلمان منبت آن در سال ۱۳۹۸ در فهرست صنایع دستی جهان به ثبت رسید.