پخش زنده
امروز: -
درمانگاه خیریه بیماران کلیوی خلخال ۸۵ درصد پیشرفت فیزیکی دارد و با هزینه کرد ۲۰ میلیارد ریال اعتبار این پروژه تکمیل و در اختیار بیماران کلیوی قرار میگیرد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکزاردبیل، مدیرعامل انجمن حمایت از بیماران کلیوی خلخال در آیین گرامیداشت هفته حمایت از بیماران کلیوی گفت: عملیات اجرایی ساخت درمانگاه خیریه بیماران کلیوی خلخال از سال ۱۳۷۰ و با استفاده از کمکهای مالی خیران آغاز شده و برای تکمیل و بهرهبرداری از آن ۲۰ میلیارد ریال اعتبار دیگر هزینه خواهد شد.
علی محمدی با بیان اینکه این ساختمان با زیربنای یکهزار و ۶۵۰ متر مربع در پنج طبقه شامل درمانگاه، اقامتگاه، بخش اداری و سایر امکانات مورد نیاز بیماران کلیوی، ۸۵ درصد پیشرفت فیزیکی دارد، خواستار مساعدت مسئولان اجرایی برای تکمیل و بهرهبرداری از این درمانگاه و همچنین همکاری دانشکده علوم پزشکی خلخال برای درمان بیماران نیازمند مالی شد.
وی خلخال با بیان اینکه ۴۰ بیمار دیالیزی و ۲۴ بیمار پیوند کلیه منظقه توسط این انجمن تحت پوشش قرار دارند، اظهار کرد: پرداخت مستمری ماهانه به بیماران دیالیزی نیازمند و توزیع سبد غذایی ماهانه در بین خانواده آنها از جمله حمایتهای مالی این انجمن از ابتدای تاسیس آن است.
مدیرعامل انجمن حمایت از بیماران کلیوی خلخال با اشاره به اینکه درمانگاه تخصصی بیماران کلیوی خلخال نخستین درمانگاه بیماران کلیوی خیریه در استان اردبیل است که با کمک مالی مردم خیرخواه این شهرستان در حال احداث است، گفت: برای احداث این درمانگاه تنها از سوی یک خیر خلخالی هفت میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال کمک مالی شده است.
رییس دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی، درمانی خلخال نیز گفت: هم اکنون ۴۰ بیمار دیالیزی به صورت شبانه روزی در بیمارستان امام خمینی دیالیز میشوند که بسیاری از این بیماران برای ادامه درمان خود و نیز تامین هزینه زندگی خانواده نیازمند توجه و حمایت مالی مردم خیر و نوع دوست هستند.
دکتر عمران خسروی با قدردانی از دست اندرکاران انجمن حمایت از بیماران کلیوی خلخال بیان کرد: با بهره برداری از درمانگاه خیریه تخصصی بیماران کلیوی خلخال که از سوی این انجمن در حال احداث است بسیاری از مشکلات بیماران کلیوی و دیالیزی از جمله مشکل اسکان بیماران روستایی در شهر برطرف خواهد شد.
وی گفت: در حالی که استاندارد بهره مندی بیماران دیالیزی از دستگاهها و تجهیزات دیالیز در کشور به ازای هر ۱۰۰ بیمار ۴/۳ دستگاه است این میزان در بیمارستان خلخال برای هر ۱۰۰ بیمار چهار دستگاه میباشد.