پخش زنده
امروز: -
بیانات رهبر انقلاب اسلامی در دیدار دستاندرکاران برگزاری کنگره شهدای قم که ۸ آبان ۱۴۰۱ برگزار شده بود، صبح امروز (پنجشنبه) در محل برگزاری این همایش در قم منتشر شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری، حضرت آیتالله خامنهای در این دیدار با تأکید بر لزوم زنده نگه داشتن یاد شهیدان و شنیدن پیام آنها، قم را شهر «قیام و اقامه» خواندند و گفتند: قم هم قیام کرد، هم ایران را به قیام واداشت که این از برکات حرم حضرت فاطمه معصومه و حوزه علمیه و همچنین مردم خوب آن بود که شهدای زیادی در راه مبارزه تقدیم کردند، البته شهیدانی همچون مطهری، بهشتی و باهنر نیز که پرورشیافتگان قم هستند و بلکه همه شهدای ایران، شهیدِ قم محسوب میشوند، چرا که قم بود که با پاسخ به ندای امام بزرگوار، نهضت را آغاز کرد.
ایشان با اشاره به نقش درخشان مردم قم در پیروزی انقلاب و دفاع مقدس و امتحانهای پی در پی تا امروز، بر نشان دادن ویژگیهای برجسته شهدا با زبان هنر تأکید و خاطرنشان کردند: هر یک از حوادث درخشان قبل و بعد از انقلاب مانند ستاره و نقطه درخشان تاریخی است و حادثه اخیر شاهچراغ نیز یکی از این ستارهها است که اگرچه عدهای را داغدار و دلهای همه را سرشار از غم و اندوه کرد اما در تاریخ کشور ماندگار میشود و نشانه زنده بودن ملت و مایه افتخار و سربلندی است.
حضرت آیتالله خامنهای، شهید و شهادت را دربردارنده مجموعهای از ارزشهای ملی، دینی، انسانی و اخلاقی برشمردند و افزودند: شهید مظهر «ایمان صادق» و «عمل صالح» و «جهاد در راه خدا» است و هویت ملی را ارتقاء میدهد همچنانکه امروز فداکاریهای شهیدان و پدران و مادران آنها موجب عظمت ملت ایران شده است.
ایشان همچنین شهادت را مظهر فداکاری و شجاعت خواندند و افزودند: شهیدِ دفاع مقدس جان خود را داد تا دشمن خبیث و ظالم نتواند وعده خود یعنی رسیدن به تهران و به ذلت کشیدن ملت را عملی کند و شهیدِ امنیت نیز جان خود را برای امنیت و آسایش مردم فدا میکند که این فداکاریها تجسم همه معارف اخلاقی نهفته در شهید و شهادت است.
رهبر انقلاب، شهادت را معامله با خدا و تأمینکننده مصالح ملی دانستند و گفتند: شهادت مایه همدلی، و همچون نخ تسبیحی است که مجموعهای از قومیتها و زبانهای مختلف را در میهن به هم پیوند زده و در هر شهر نام شهیدانی برجسته است که با یک هدف و در یک صف با دیگر هموطنان خود برای عزت اسلام و عظمت جمهوری اسلامی و تقویت ایران به شهادت رسیدهاند.
ایشان، انتقال جزئیات دفاع مقدس و شرح احوال شهیدان و پدران و مادران آنها را ضروری خواندند و گفتند: این کار نیازمند زبان هنر و تولیدات هنری همچون فیلم و سریال، مستند و شعر است.
حضرت آیتالله خامنهای در پایان سخنانشان ابراز امیدواری کردند همه کسانی که دل در گروی اسلام و انقلاب و ملت دارند برای کودکان و نسلهای نو و برای ایران عزیز همه توان و ظرفیت خود را به کار گیرند تا یاد و پیام شهیدان استمرار یابد و منتقل شود.
ممنون از مقام معظم رهبری
---
بد ترین و مخرب ترین رسانه های همگانی دشمن دین و مذهب آنها هستند ، که در خدمت به دشمنان بیگانه با تزریق یکسویه ی من در آوردیها و خرافات و جعلیات بشری اثبات ناپذیر که با محکمات قرآن تضاد آشکار دارند ؛ از پخش روشنگریهای قرآنی و عقلی متکی بر حقایق شناختهای قرآن خود داری می ورزند و توده های متدین نا آگاه را با این رویه ی شیطانی گمراه می کنند و به بی دینی و لامذهبی سوق می دهند!!!
رسانه های مروج این رویه ی شیطانی ؛ دشمنان سر سخت حقایق قرآن هستند و با سوء از استفاده از غفلت و بی تفاوتی ناظران وزارتهای مربوطه که به حقایق شناختها و هشدارهای قرآن جاهلند ؛ بر کتمان و نابود سازی این حقایق با لجاحت وصف ناپذیر اصرار می ورزند!!!
مهم ترین وظیفه ی مسئولان نظام دینی ؛ دفاع و پاسداری همیشگی علمی از اصول قرآنی و عقلی قانون اساسی نظام است .
در اکثریت کشورهای مسلمان منتسب به نظام دینی با وجود حقیقت آشکار رواج و ترویج همیشگی و روز افزون من در آوردیها و خرافات و جعلیات بشری متضاد با قرآن و عقل این دفاع و پاسداری کلا بی رنگ و بی اثر جلوه می نماید .
هزار افسوس که در کشور ما که پایه گذار نظام دینی در عصر حاضر است هیچ فرد یا مجموعه مدیرانی مدافع کوشا و پایداری که با سازمان یافتگی و روشمندی ضابطه مند علمی بنفع این دفاع و پاسداری ، با آگاهی کامل به حقایق شناختها و هشدارهای قرآن ؛ عالمانه و با جدیت پیوسته به این وظیفه الهی ؛ پبامبر گونه بپردازد تا کنون میان مسئولان نظام دیده نشده است!!!
نبود چنین مدافعان سازمان یافته ی کوشایی ؛ خود بزرگ ترین نقص نابخشودنی علمی در نظام دینی است و این نقص ، بعلت رواج ضد ارزشها بنام دین و مذهب ، بحکم خداوند در قرآن یک عمر دین داری و مذهب داری و نیکو کاری توده های متدین نا آگاه را ، به تباهی می سپارد .
تردید نداشته باشیم که بقای این نقص فاجعه آفرین قرآن ستیز خرد گریز و اصرار بر ترویج یافته های بشری زیان بار غیر قابل اثبات که دین و مذهب را بگونه ای غیر قابل درک فربه می کنند ؛ هیچ بازده مثبت وسازنده ای برای پیشبرد جامعه ی دینی و مذهبی نخواهد داشت .
رواج این وضعیت هنجار شکن در دین و مذهب ؛ اکثریت متدینان خرد گرا را از آن چه با نقص دین زدای آشکار مذکور بنام دین و مذهب عرضه می گردد ؛ بیزار می سازد و بی تردید به رواج فراگیر بی دینی و لامذهبی میان آنان و سایر توده های دین دوست می انجامد .