پخش زنده
امروز: -
حدود ۲۳ هزار دانشآموز در ۸۵ مدرسه شاهد و ایثارگر استان مشغول به تحصیل هستند
به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مازندران، سرپرست ادارهکل آموزش و پرورش مازندران در نشست صمیمی با مشاور وزیر و هماهنگ کننده امور ایثارگران وزارت آموزش و پرورش در ساری گفت: حدود ۲۳ هزار دانشآموز در ۸۵مدرسه شاهد و ایثارگر استان مشغول به تحصیل هستند.
حسین کمالی افزود: کوچکترین بیتوجهی به خانوادههای معظم شهدا را جایز نمیدانیم و بر خود واجب میدانیم به این عزیزان، با دیده احترام نظر کنیم و هر کاری از دست ما ساخته است، برای این عزیزان انجام دهیم.
سرپرست ادارهکل آموزش و پرورش مازندران به دستاوردهای علمی دانشآموزان شاهد اشاره کرد و گفت: مدارس شاهد استان در حوزههای فرهنگی و جشنوارههای علمی و المپیادهای مختلف صاحب رتبههای برتر هستند.
وی تصریح کرد: ۷۰مدرسه شاهد و ۱۵مدرسه ایثارگران در استان در سه مقطع فعالیت دارند که حدود ۲۳ هزار دانشآموز در این مدارس به تحصیل مشغول هستند.
کمالی همچنین بر تجلیل از خانوادههای ایثارگران و سرکشی مداوم از خانوادههای شهدا و یادگاران دفاع مقدس بهعنوان دستورکار مهم آموزش و پرورش مازندران یاد کرد و گفت: طرح "میثاق با شهدا" از طرحهای ویژهای بود که در استان اجرا شد.
آموزش و پرورش در جذب و تبدیل وضعیت فرزندان شهید و ایثارگران پیشتاز است
مشاور وزیر و هماهنگ کننده امور ایثارگران وزارت آموزش و پرورش در این جلسه به اسناد فرا دستی در حوزه شاهد و ایثارگر اشاره کرد و گفت: از مجموع سیاستهای دوازدهگانه ابلاغی از سوی مقام معظم رهبری در حوزه ایثار و شهادت، ۹ بند آن به آموزش و پرورش مربوط است.
خانم مظفر تاکید کرد: آموزش و پرورش در جذب فرزندان شهید و تبدیل وضعیت فرزندان ایثارگران پیشتاز بود و در سال جاری بیش از دو هزار تن از فرزندان شهید بهعنوان معلم جذب شدند که معادل ۲۵درصد رقمی است که توسط دیگر دستگاههای اجرایی جذب شدند و ۲۶هزار تن از فرزندان شهید و ایثارگران که مشمول تبصره بند دال بودجه ۱۴۰۰بودند، تبدیل وضعیت شدند و این رقم معادل ۵۰درصد تبدیل وضعیتی بود که در سایر دستگاههای اجرایی کشور انجام شد.
مشاور وزیر آموزش و پرورش خاطر نشان کرد: از مجموع ۲۳۰ هزار شهید در دوران دفاع مقدس، بیش از ۳۶هزار شهید دانشآموز و بیش از ۴هزار شهید فرهنگی تقدیم اسلام و انقلاب شد که حدود ۲۰درصد از همه شهدای دوران دفاع مقدس را شامل میشود و نشان میدهد که آموزش و پرورش در صف اول جهاد و دفاع بود.
خانم مظفر ادامه داد: امروز که جبهه جنگ تغییر کرده است و ما شاهد هستیم دشمن صحنه جنگ را به فرهنگ کشانده است وظیفه و تکلیف آموزش و پرورش سنگینتر است، چون امروز دستگاه تعلیم و تربیت کشور روزانه با بیش از ۵۰میلیون نفر از جمعیت جامعه بهطور روزانه سروکار دارد و جهاد و ایثارگری ما امروز از جنس فرهنگی است و در حقیقت همه افرادی که در این جبهه حضور دارند، ایثارگر هستند.
مشاور وزیر آموزش و پرورش با اشاره به حضور فرزندان شهدا و ایثارگران در جلسه اشاره کرد و گفت: ویژگی مهمی که خانواده ایثارگران در جامعه دارند، این است که حرف و رفتارشان مورد توجه بیشتر افکار عمومی است و ما باید بیش از همیشه مراقب رفتار و گفتار خود در جامعه باشیم.
وی به سفرهای استانی خود اشاره کرد و گفت: در این سفرها همه مشکلات جامعه ایثارگران شناسایی میشود و در وزارتخانه مورد پیگیری قرار میگیرد و مواردی هم که مربوط به بنیاد شهید باشد با نامه جناب وزیر به آقای قاضی زاده معاون رئیسجمهور و رییس سازمان بنیاد شهید و امور ایثارگران ارجاع میشود.
مظفر افزود: در دولت آقای رییسی هرچه که مورد نیاز بود طی این مدت در قالب بخشنامه ابلاغ شد ازجمله شاخصهای توسعه و ترویج فرهنگ ایثار و شهادت، اجرای طرح سپاس با رویکرد شناسایی و حل مشکلات خانوادههای شهدا و ایثارگران، تدوین دستورالعمل تشکیل شورای ترویج در استانها، شرح وظایف مشاوران امور ایثارگرانِ مدیران دستگاههای اجرایی استانها و موارد دیگر با امضای جناب مخبر معاون اول رئیسجمهور ابلاغ شد.