سلامتکده و دپارتمان طب ایرانی ابنسینا در شهر همدان افتتاح شد
مدیرکل دفتر طب ایرانی و مکمل وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی بیان کرد: با توجه به ظرفیتهای علمی دانشگاه علوم پزشکی همدان، سبقه تاریخی این استان در طب ایرانی و زیست بوعلی سینا در این شهر، انتظار میرود نهمین دانشکده طب سنتی در همدان گشایش یابد.
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما به نقل از وبدا، دکتر نفیسه حسینی یکتا در آیین افتتاح سلامتکده طب ایرانی و دپارتمان طب ایرانی در همدان بیان کرد: با توجه به ظرفیتهای علمی دانشگاه علوم پزشکی همدان، سبقه تاریخی این استان در طب ایرانی و زیست بوعلی سینا در این شهر، انتطار میرود نهمین دانشکده طب سنتی در همدان گشایش یابد.
وی اضافه کرد: امروز با افتتاح سلامتکده همدان در فضایی مناسب این زمینه را فراهم میکند تا خدمات تایید شده وزارت بهداشت به بهترین شکل و سهولت در اختیار مردم قرار بگیرد.
مدیرکل دفتر طب ایرانی و مکمل ادامه داد: با توجه به مطالبه عموم جامعه از این پس کسانی که علاقهمند به استفاده از این قبیل خدمات هستند با مراجعه به این مراکز، بهترین خدمات را در حوزه طب ایرانی دریافت میکنند.
وی تاکید کرد: همچنین با راه اندازی این مراکز و انجام این قبیل حرکات ایجابی در دانشگاههای علوم پزشکی کشور میتوان خدمات نادرستی که به عناوین مختلف ارایه میشود را کنترل کرد.
مدیرکل دفتر طب ایرانی و مکمل در این نشست ضمن قدردانی ویژه از رییس و اعضای هیئت رییسه دانشگاه در توجه جدی به حوزه طب ایرانی و راهاندازی دپارتمان و سلامتکده در این دانشگاه اظهار کرد: رویکرد ما ادغام خدمات طب ایرانی در نظام سلامت است که باید در تمام امور پژوهشی، درمانی، بهداشتی و درمانی رقم بخورد که در این راستا سند ملی طب سنتی و گیاهان دارویی در سال ۹۲ تدوین شد و وظایف متعددی را برای همه دستگاهها رقم زده است.
مدیرکل طب ایرانی و مکمل وزارت بهداشت ادامه داد: با تاکید رییس جمهور این موضوع به صورت بسیار جدی مورد پیگیری قرار گرفته است چراکه جا دارد اتفاقی فراگیر در حوزه طب ایرانی رقم بخورد.
دکتر مجذوبی رییس دانشگاه علوم پزشکی همدان نیز در این آیین ضمن قدردانی از حضور مدیرکل دفتر طب ایرانی و مکمل وزارت بهداشت، تلاش بیوققه مدیران دانشگاه در راهاندازی دپارتمان و سلامتکده طب سنتی ابنسینا اظهار کرد: این مجموعه علاوه بر ارائه خدمات مورد نیاز به مردم، آموزش و پژوهش را به دانشجویان این رشته در دستور کار دارد.
وی با تأکید بر لزوم ارتباط حوزه تحقیقات و فناوری در این رشته با بازار و فضای صنعت، عنوان کرد: با رویکرد ارائه خدمت در حوزه پژوهش و درمان میتوانیم به طور جدی با نشان طب سینایی در استان عملکرد مناسبی در این حوزه داشته باشیم.
رییس دانشگاه علوم پزشکی همدان با اشاره به ارائه انواع خدمات طب ایرانی در این مجموعه تصریح کرد: خوشبختانه با گسترش فضا و زیرساختهای لازم میتوانیم انواع خدمات تشخیصی و درمانی را در این حوزه به مردم داشته باشیم.
گفتنی است در این سفر یک روزه مدیرکل دفتر طب ایرانی از مرکز تحقیقات گیاهان دارویی دانشکده داروسازی نیز بازدید کرد.