پخش زنده
امروز: -
مدیرکل اموال تملیکی استان هرمزگان با اعلام فروش ۱۱۰۰ میلیارد تومانی کالای تملیکی در این استان گفت: این میزان فروش نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۳۶۵ درصد رشد نشان میدهد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما به نقل از روابط عمومی سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی، مهدی فتحی مدیر کل جمع آوری و فروش اموال تملیکی استان هرمزگان در گزارشی فعالیتهای این اداره کل در ۷ ماهه منتهی به آبانماه ۱۴۰۱ را تشریح کرد.
آقای فتحی با بیان اینکه پس از دستورات رئیس جمهور به منظور تعیین ترکیب کالاهای رسوبی در بنادر و گمرکات کشور اداره کل جمع آوری و فروش اموال تملیکی استان با همکاری گمرک و بندر شهید رجایی تیمهای فعال و تمام وقتی را در تمام ایام هفته حتی روزهای تعطیل تشکیل شده است، اظهارداشت: شناسایی تشکیل پرونده، گرفتن نظر کارشناسان رسمی دادگستری و مجوزهای قانونی در راستای برگزاری مزایدههای مختلف به منظور تعیین تکلیف پرونده از اقدامات تیمهای فعال شده است. در این حوزه توانستیم با شاخصهای مختلفی به عنوان رتبه برتر کشور، جایگاهی مطلوب را از آن خود کنیم.
وی در ادامه خاطرنشان کرد: تعداد پروندههای متروکه تعیین تکلیف شده در مدت ۷ ماهه امسال ۱۱۵۳ اظهارنامه بود که این میزان در مدت مشابه سال پیش ۱۸۳ اظهارنامه بود که با رشد ۵۳۰ درصدی نسبت به سال قبل دارد.
مدیرکل جمع آوری و فروش اموال تملیکی استان هرمزگان تعداد پروندههای قاچاق کالاهای فروش رفته در این مدت را ۱۵۶۳ فقره پرونده در سال جاری دانست و گفت: تعداد این پروندهها در مدت مشابه سال ۱۴۰۰ بالغ بر ۱۳۹۲ فقره پرونده بود. در این حوزه نیز ۱۳ درصد افزایش رشد شاهد هستیم.
آقای فتحی در ادامه گفت: تعداد کالاهای متروکه منهدم شده مضر سلامت جامعه در این مدت ۱۲۲ اظهارنامه است که نسبت به مدت مشابه سال پیش ۱۳ اظهارنامه بوده که رشد ۸۳۹ درصدی نشان میدهد.
وی میزان فروش اموال تملیکی استان هرمزگان را در این مدت ۱۱۰۰ میلیارد تومان بیان کرد و گفت: در سال پیش در همین مدت ۲۳۷ میلیارد تومان میزان فروش اموال تملیکی بوده که نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۳۶۵ درصد رشد دارد.
آقای فتحی اضافه کرد: در نیمه نخست امسال ۱۲۰ دستگاه ماشین آلات راه سازی تعیین تکلیف و به بخشهای معدنی و عمرانی کشور تزریق شد که در این حوزه نیز در سطح استانهای کشور رتبه برتر را به دست آوردیم.
مدیر کل جمع آوری و فروش اموال تملیکی استان هرمزگان خاطرنشان کرد: چالش بزرگی در تعیین تکلیف کالاهای رسوبی در هرمزگان وجود دارد که با همکاری و تسریع بانک مرکزی در تخصیص کد رهگیری به کالاهای وارداتی در گمرک و تامین زیرساخت، میتواند کمک شایانی در جهت جلوگیری از رسوب کالا داشته باشد.