مشکلات عظیمیه در حال پیگیری است
مدیر کل راه و شهرسازی استان قزوین گفت: منتظر مصوبه سازمان ملی زمین و مسکن برای حل مشکل زیر ساختهای عظیمیه هستیم.
به گزارش
خبرگزاری صداوسیما مرکز قزوین، هاشمی، مدیر کل راه و شهرسازی استان در جلسه کارگروه نظارت و پیگیری حقوق عامه گفت: مکاتبات و جلساتی با سازمان ملی زمین
![مشکلات عظیمیه در حال پیگیری است مشکلات عظیمیه در حال پیگیری است](/files/fa/news/1401/8/22/8775410_714.jpg)
و مسکن و استاندار قزوین انجام شده است و منتظر مصوبه سازمان ملی زمین و مسکن هستیم تا زیرساختهای عظیمیه را احداث کنیم.
هاشمی افزود: هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان هزینه احداث زیرساختهای شهرک عظیمیه است و منتظر ابلاغ نظر شورای ملی زمین و مسکن برای حل این موضوع هستیم.
رجحانی، معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار هم گفت: بیش از ۸ ماه برای حل مشکل اراضی عظیمیه تلاش کردیم و محصول این تلاش ها، برگزاری جلسهای با حضور استاندار و معاون وزیر راه و شهرسازی در تهران بود و پس از اخذ مصوبه، برای تامین مالی اراضی عطیمیه و باغ عمران اقدام میکنیم.
وی افزود: حدود دو ماه پیش شرکتهای پیمانکار اسناد احداث زیرساختها در شهرک عظیمیه را به راه و شهرسازی ارائه کرده اند و پس از آن برای انجام مناقصه اقدام میکنیم.
رجحانی اظهار امیدواری کرد: تا یک ماه آینده مناقصه برگزار و پیمانکار انتخاب شود و کار اجرای عملیات عمرانی زیرساختهای عظیمیه آغاز شود.
وی افزود: برای حل مساله عظیمیه تلاش میکنیم معضلات این منطقه مانند اسماعیل آباد هم حل و فصل شود و مالکان برای توافق حضور پیدا کنند.
رجحانی گفت: بودجه کمی از مصوبات سفر رئیس جمهور به باغ عمران اختصاص یافت و مناطقی که ساخت و ساز شده و ساکنین در آن حضور دارند در اولویت قرار دارد و سایر نقاط این منطقه هم به ترتیب اولویت در دستور کار قرارمی گیرد.
فولیان معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری هم گفت: ترک فعل برخی از مدیران باعث ایجاد نارضایتی در مردم و تشکیل پروندههای گسترده در دستگاه قضایی شده است.
فولیان افزود: دستگاههای اجرایی اگر به وظایف شان به خوبی عملکنند شاهد ترک فعل و ایجاد نارضایتی در میان مردم و تشکیل پروندههای قضایی نخواهیم بود.
وی اضافه کرد: هرکجا مسئولان صادقانه، شجاعانه و مدبرانه تصمیم گیری کردند شاهد کاهش نقض حقوق عامه و افزایش رضایت مردمی هستیم.
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری گفت: بر اساس دستور رئیس قوه قضاییه، دادگستریهای استانها باید به صورت جدی بر موضوع حقوق عامه نظارت کنند و مدیرانی که ترک فعل کرده اند باید تحت تعقیب قضایی قرار بگیرند.
وی افزود: هدف اصلی دستگاه قضایی رویکرد صیانتی و پیشگیرانه از رعایت حقوق عامه و ایجاد رضایت در میان مردم است.
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری گفت: قریب به ۳۰ سال است که مسئولان پای امضای قراردادشان برای واگذاری اراضی عظیمیه نیستند و بر اساس دستور رئیس کل دادگستری به دستگاههای اجرایی فرصت داده شد تا به تعهداتشان عمل کنند.
خضیر، مدیرکل حفاظت محیط زیست استان هم درباره آخرین اقدامات صورت گرفته برای بهبود وضعیت سایت دفع پسماند محمدآباد گفت: علیرغم پاکسازیهای انجام شده با توجه به تکمیل شدن ظرفیت لندفیل در تمامی بازدیدها آثار نشت شیرابه در اطراف لندفیل مشاهده میشود که این امر موجبات الودگی خاک و آب را فراهم میکند.
خضیر افزود: تخلیه پسماندهای پزشکی در مجاورت پسماندهای عادی و عدم پوشش دهی کامل آنها در زمان بازدیدها مشاهده شده است.
وی اضافه کرد: قرار بود خطوط پردازش تا پایان خرداد راه اندازی شود که این امر محقق نشده است.
مدیرکل حفاظت محیط زیست استان گفت: حجم ورودی پسماند روزانه حدود ۵۷۰ تا ۶۵۰ تن است در حالیکه خطوط پردازش موجود قابلیت پردازش حداکثر ۴۰۰ تن در روز را دارند لذا ایجاد خطوط جدید ضروری است و لیکن تاکنون محقق نشده است.
خضیر افزود: قرار بود تا پایان تیرماه سال جاری استخر جمع آوری شیرابه احداث شود و فقط گودبرداری اولیه ایجاد استخر انجام شده است.
وی اضافه کرد: با توجه به عدم فعالیت دستگاههای پردازش زباله، در صورت ادامه این موضوع تا کمتر از یک سال آینده ظرفیت سایت لندفیل محمدآباد تکمیل میشود.
رحمانی، مدیر سایت محمدآباد هم گفت:علیرغم ابلاغهای مکرر در شبکه دولت، تاکنون کسی برای راه اندازی خط تهیه پردازش و تهیه کمپوست از زبالههای سایت محمدآباد اعلام حضور نیافته است و ۳۰ آبان هم دوباره این مناقصه برگزار میشود و در صورت انتخاب پیمانکار، عملیات تولید کمپوست آغاز میشود.
وی افزود: آزمایشهای ادواری از سوی محیط زیست و آب منطقهای از سایت محمدآباد صورت میگیرد تا شاهد نفوذ آلودگی به خاک و منابع آبی نباشیم.
صباغی، شهردار قزوین هم گفت: باید فرهنگ تفکیک زباله از مبدا در استان و کشور به صورت جدی پیگیری و اجرا شود.
وی افزود: قرار است یک شرکت سوئدی به صورت بی او تی و به صورت بی هوازی و با تکیه بر دانشهای روز دنیا، فرایند تولید برق از طریق سوزاندن زباله و بیوگاز سایت محمدآباد را بر عهده بگیرد.
صباغی گفت: خط پردازش سایت محمدآباد اورهال شده و از محل پردازش زباله میتوانیم سود اقتصادی کسب کنیم.
وی افزود: یک شرکت دانش بنیان از ابهر بری اولین بار در دنیا، روزانه ۱۵ متر مکعب شیرابه سایت محمدآباد را با کمترین هزینه به آب مورد نیاز در بخش صنعتی تبدیل میکند و نمونه کار این فرد هم به تایید شهرداری رسیده است و اگر این طرح با موفقیت در استان انجام شود، موفقیت بزرگی برای استان به ثبت میرسد و از کمپوست حاصل از پردازش زبالهها میتوانیم بلوکهای ساختمانی تولید و روانه بازار کنیم.
منصوری، معاون آب منطقهای هم گفت: بر اساس آخرین آزمایشهای صورت گرفته، نگرانی خاصی از ورود شیرابهها به منابع آبی زیرزمینی وجود ندارد و درصدد افزایش چاههای پایش بیشتر برای رصد ورود پسابها به آبهای زیرزمینی هستیم.