پخش زنده
امروز: -
جشنواره میوه و غذای قومس به همت انجمن علمی علوم و صنایع غذایی دانشگاه سمنان گشایش یافت.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ مرکز سمنان ، در این جشنواره ۴۵ غرفه با محور های غذای سالم ، غذای محلی ، کیک و شیرینی های محلی، نان محلی و نوشیدنی های محلی و سالم ، بازی های مخلی و صنایع دستی برپا است .
برگزاری کارگاههای آموزشی آشپزی ، مسابقات آشپزی و برگزاری مسابقات و ورزش های بومی محلی از دیگر برنامه های این جشنواره است.
اشکان جبلی جوان معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه سمنان گفت: در این جشنواره سه روزه ۱۲۰ نوع غذا، صنایع دستی و بازیهای بومی محلی از نقاط مختلف کشور عرضه میشود.
این جشنواره ویژه دانشجویان وخانوادههاست و تا سه شنبه بیست و چهارم آبان برای بازدید عموم برپاست.