پخش زنده
امروز: -
مدیر جهاد کشاورزی نیریز از برداشت زعفران از ۱۰۰ هکتار مزارع این شهرستان خبرداد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز فارس، علیرضا بصیری گفت: برداشت زعفران از ۱۰۰ هکتار مزارع این شهرستان در بخش پشتکوه (مشکان و دهچاه) آغاز شده است.
او با بیان این که متوسط برداشت این محصول در شرایط عادی ۵ کیلوگرم در هر هکتار است، افزود: پیشبینی میشود حدود ۳۶۰ کیلوگرم زعفران در این شهرستان برداشت شود.
مدیر جهاد کشاورزی نیریز اظهارداشت: بازده اقتصادی گُلدهی زعفران از سال سوم کشت پیاز آن شروع میشود و برای ۵ تا ۷ سال متوالی ادامه دارد.
بصیری مدت زمان برداشت زعفران را حدود ۲۵ روز اعلام و تصریح کرد: در حال حاضر نبود صنایع بستهبندی یکی از بزرگترین مشکلات زعفرانکاران است.
این مقام مسوول ابراز کرد: زعفران به علت طعم، بو و رنگ زرد خاصی که دارد در صنعت غذا، شیرینی پزی، داروسازی و دیگر صنایع کاربرد دارد.
مدیر جهادکشاورزی شهرستان نیریز گفت: کُلاله مهمترین قسمت گل زعفران است که از بخشهای مختلف «نگین»، «سَرگل»، «پوشال» و «دسته» تشکیل شده است و مرغوب ترین زعفران از «نگین» کلاله بهدست میآید که سرخترین بخش آن است.