پخش زنده
امروز: -
فصل برداشت انگور در شهر گلباف تمام شده وکشاورزان در کارگاههای خود شیره انگور را روانه بازار میکنند.
به گزارش خبرگزاری صداوسیمای کرمان، انگبین شهر گلباف شیرین وزبانزد است و در بازار هم مشتری پر و پا قرصی دارد.
کشاورزان گلبافی در باغات خود ارقام مختلفی از انگور کشت کرده اند که شامل: عسکری، یاقوتی سیاه، حِیطِه و مهمترین آنها رقم محلی انگور یاقوتی سفید مشهور به ریزو است که بیشترین سطح زیر کشت را به خود اختصاص داده است.
غیاثی مدیر جهاد کشاورزی گلباف میگوید: سطح زیر کشت انگور در گلباف دویست و بیست و هشت هکتار است که برداشت ارقام مختلف آن از اواخر شهریور ماه تا اواسط پاییز در این منطقه ادامه دارد.
وی افزود: از هر هکتار حدود هشت تا نه تن انواع انگور برداشت میگردد و رقم محلی انگور، علاوه بر ارسال به بازار برای تازه خوری، در تهیه مویز، مربا وسرکه مورد استفاده قرار میگیرد و بیشترین مقدار آن هم برای تهیه شیره انگور به کارگاههای شیره پزی ارسال میگردد.