پخش زنده
امروز: -
یک محقق طب سنتی در شهرکرد گفت: نزدیک به ۱۵۰ نوع زالو وجود دارد، اما تنها حدود دو نوع آنها طبی هستند و امکان استفاده از آنها احتمال مرگ را در پی دارد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز چهارمحال و بختیاری؛ سید ابوالفتح شیرمردی درخصوص زالو درمانی، اظهار کرد: زالو درمانی دارای قدمت بسیار بالایی است و یک روش طبیعی برای درمان در طب سنتی و اصلاح مزاج افراد به شمار میآید.
این محقق طب سنتی در شهرکرد افزود: با وجود اینکه نزدیک به ۱۵۰ نوع زالو وجود دارد، اما تنها حدود دو نوع آنها طبی هستند و امکان استفاده در درمان بیماریها را دارند به همین دلیل باید زالو درمانی تحت نظر پزشک طب سنتی انجام شود چراکه برخی زالوها سمی هستند و درصورت استفاده از آنها احتمال دارد فرد دچار بیهوشی و کما شود.
وی با تاکید بر اینکه تشخیص موارد استفاده از زالو درمانی نیز باید توسط پزشک متبحر طب سنتی انجام شود، ادامه داد: بنابراین افراد نمیتوانند برای درمان هرنوع بیماری و به صورت خودسرانه از زالودرمانی استفاده کنند، زالو درمانی در طب سنتی معمولا به دفع سودا در عروق و بدن کمک میکند همچنین زالو دارای برخی آنزیمها است که با ترشح آنها موجب رقیق شدن خون انسان میشود.
شیرمردی عنوان کرد: افرادی که قصد دارند از زالو درمانی استفاده کنند نباید به بیماریهای خونی مبتلا باشند همچنین ابتلا به کمخونی و کاهش پلاکت خون نیز مانع از انجام زالو درمانی در افراد میشود، زنان باردار و افرادی که داروهای رقیقکننده خون مصرف میکنند نیز امکان استفاده از این روش درمانی را ندارند.
این محقق طب سنتی در شهرکرد اضافه کرد: با وجود اینکه تشخیص نهایی درخصوص موارد استفاده از زالو درمانی باید تحت نظر پزشک انجام شود، اما درمجموع میتوان گفت افرادی که به بیماریهایی مانند میگرن، سردرد و یا بیماریهایی مانند واریس، هموروئید، وسواس ذهنی و فکری که با سودا در بدن ارتباط دارند یا بیماریهایی همچون گرفتگی عروق قلبی که موجب انسداد در بدن میشوند مبتلا هستند میتوانند از زالو درمانی استفاده کنند، نکته بسیار مهم این است که نباید زالو در نواحی از بدن که دارای ورم است قرار بگیرد.
وی تصریح کرد: زالو دارای آنزیمی به نام هیرودین است که در رقیق کردن خون نقش دارد همچنین میتواند میکروبها و عوامل پاتوژن موجود در بدن را از بین ببرد، چند نوع آنتی بیوتیک طبیعی نیز در زالو وجود دارد که برخی اوقات به بدن کمک میکنند تا با هر نوع عامل بیماریزا خارجی مانند میکروبها، قارچها و ویروسها مبارزه کند البته به شرطی که زالو مورد استفاده قرار گرفته شده از نوع طبی باشد.
شیرمردی یادآور شد: با وجود اینکه زالو درمانی منافع بسیاری برای افراد به همراه دارد، اما باید توسط فردی که دارای تخصص است انجام شود تا نوع زالو و نحوه استفاده از آن به درستی انتخاب شود، استفاده خودسرانه از زالو بدون آشنایی با اصول طبی و فیزیولوژی بدن نه تنها نفعی برای اشخاص ندارد بلکه میتواند خطرات فروانی برای آنها ایجاد کند و حتی موجب مرگ فرد شود.
این محقق طب سنتی در شهرکرد بیان کرد: ممکن است افرادی وجود داشته باشند که به هیچ نوع بیماری مبتلا نباشند، اما تمایل دارند برای پیشگیری از ابتلا به بیماریها از زالو درمانی استفاده کنند که در این موارد برای افراد از روش پاکسازی استفاده میشود که طی آن ابتدا زالو پشت گوشها و پس از آن روی دستها و پاها قرار داده میشود، اما افرادی که بیمار هستند باید با نظر پزشک زالو درمانی را انجام دهد چراکه برای این افراد پیش از انجام زالو درمانی باید برخی مراقبتها انجام شود تا خون آمادگی لازم را پیدا کند.
وی افزود: پیش از انجام زالو درمانی بدن فرد باید از قوت لازم برخوردار بوده و شخص کمخونی و هراس از زالو نداشته باشد همچنین از کشیدن سیگار بپرهیزد و با مشورت پزشک خود برای حدود دو تا سه روز پیش از انجام زالو درمانی از مصرف قرصهایی که رقیقکننده خون هستند خودداری کند.
شیرمردی خاطرنشان کرد: پس از انجام زالو درمانی نیز فرد باید مراقبتهای لازم از محل زخم خود را داشته باشد برای مثال این نواحی نباید شسته شوند تا به مرور بهبود پیدا کنند، درصورتی که پس از انجام زالودرمانی محل زخم خونریزی بیش از حد داشته باشد فرد باید حتما پزشک خود را مطلع کند و درصورتی که پزشک معالج در دسترس نبود توصیه میشود به نزدیکترین مرکز درمانی مراجعه شود.