پخش زنده
امروز: -
وزیر میراث فرهنگی در بازدید از کشتی تفریحی سانی گفت: با اعلام دولت قطر، امکان پهلوگیری شناورهای مسافربری ایرانی در بنادر قطر برای میزبانی مسابقات جامجهانی ۲۰۲۲ منتفی شد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما به نقل از میراثآریا ، وزیر میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی فرهنگی در حاشیه بازدید از کشتی تفریحی اورهال شده سانی گفت: در طول یک سال گذشته موانع رشد این حوزه از صنعت گردشگری بررسی شده است.. همچنین سرمایهگذاریهای خوبی انجام شده که یکی از آنها اورهال (تعمیرات اساسی) کشتیها، ساخت کشتیها و شناورها انجام شده و دانش فنی که در اینجا شاهد آن هستیم فوق العاده ارزشمند است.
او با بیان اینکه این کشتی برای خدمت دادن به گردشگران آماده شده است، افزود: یکی از مشکلات شناورهای گردشگری مربوط به قیمت سوخت بود که این باعث میشد بخش گردشگری دریایی چندان مورد رغبت فعالان بخش خصوصی نباشد. این مشکل با دستور رییس جمهور و مصوبه هیات دولت حل شده و سوخت شناورهای تفریحی یارانهای شد.
وزیر میراثفرهنگی خاطرنشان کرد: تفاوت قیمت سوخت یارانهای با سوخت بدون یارانه بسیار بالاست و اکنون فعالیت با شناورهای تفریحی به لحاظ اقتصادی به صرفه است و میتوان برنامههای مختلف برای گردشگران دریایی داشت.
وزیر میراث فرهنگی افزود: این کشتی برای استفاده گردشگران آماده است و در روزهای آینده شاهد خروج آن از ایزو ایکو خواهیم بود. البته با اعلام دولت قطر، امکان پهلوگیری شناورهای مسافربری ایرانی در بنادر قطر منتفی شده است.
عذرخواهی مسئولان قطری از ایران
مهندس ضرغامی افزود: قرار بود مسافران جام جهانی فوتبال در قطر را بوسیله کشتی سانی جابهجا کنیم و این کشتی آماده است. اما دولت قطر به دلایل مشکلات داخلی خودش امکان پهلو گرفتن کشتی و شناورهای ایرانی را ندارد و مسئولان قطری از به وجود آمدن این شرایط و اینکه نمیتوانند گردشگر دریایی جذب کنند عذرخواهی کردند.
او تاکید کرد: طرف قطری مشکل جدی اقامت دارد و تنها تعداد محدودی از کشتی های بسیار بزرگ که در عمل هتل هستند در آنجا پهلو میگیرند و مشکل اقامتی تماشاگران را حل میکنند.
وزیر میراث فرهنگی تصریح کرد: در ۲ هفته اخیر علیرغم هماهنگی های قبلی انجام شده اعلام کردند نمیتوانند در این حوزه همکاری کنند.
دستور مهندس ضرغامی برای بررسی تبدیل نفتکش به کشتی تفریحی گردشگری
مهندس ضرغامی همچنین در این بازدید به مدیرعامل مجتمع کشتیسازی ایزوایکو گفت: تحقیق کنید چگونه می توان نفتکش را تبدیل به کشتی گردشگری کرد و طرحی در این خصوص به ما بدهید.
وزیر میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی افزود: این یکی از برنامه و طرحهای این وزارتخانه در حوزه گردشگری است.
کشتی تفریحی سانی ۱۷۰ متر طول، ۲۳ متر عرض و ۴۷ متر ارتفاع دارد. این کشتی با حجم سرمایهگذاری ۷۰۰۰ میلیارد ریال در ۸ طبقه مجهز به هتل با ۳۱۶ تخت، رستوران، فروشگاه، سینما، سالنهای کنفرانس است که قابلیت جابجایی ۸۰۰ مسافر را دارد.این کشتی دارای امکاناتی نظیر: ۴ قایق ۸۴ نفره و قایق های نجات و امداد ۲۵ نفره است.