پخش زنده
امروز: -
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار بوشهر گفت: امروز به دنبال حضور مداوم جوانان و نوجوانان در فضای مجازی میزان مطالعه و کتابخوانی کاهش یافته و باید در این زمینه اقدام جدی صورت گیرد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز بوشهر، اکبر پورات در نشست انجمن کتابخانههای استان بوشهر به لزوم توسعهی فضای کتابخانه در سطح استان و به خصوص مناطق محروم شهری و روستایی تاکید کرد و اظهار داشت: شهرداری و دهیاریهای استان میتوانند مشارکت خوب و موثری در بالا بردن سرانه مطالعه و کتابخوانی شهروندان داشته باشند.
وی افزود: بر اساس مصوبات و دستورالعملها، شهرداریها مشارکت خود را از سهم نیم درصد درآمدهای خود به منظور توسعهی فضاهای فرهنگی و کتابخانهای در سطح استان بوشهر اجرایی کنند.
پورات با بیان اینکه استفاده از اهرمهای تشویقی میتواند منجر به حضور بیشتر نوجوانان و جوانان در کتابخانهها و تقویت سرانه مطالعه شود، تصریح کرد: یکی از عواملی که باعث ترویج مقوله کتاب و کتابخوانی خواهد شد، وجود خیرینی است که در حوزه فرهنگ ورود پیدا کردهاند و برای توسعه غنای فرهنگی مردم کمک و تلاش میکنند.
وی با اشاره به اینکه ترویج کتابخوانی از مطالبههای رهبر معظم انقلاب است، گفت: خاطرات مقام معظم رهبری را میخواندم و در جایی ذکر شده بود من خود کتاب میخواندم تا فرزندانم با نگاه کردن به من کتاب بخوانند و در این راستا باید از ظرفیت صدا و سیما و دیگر رسانهها استفاده شود و از تجربههای موفق شبکههای ملی در تولید محتوا مانند برنامههای معرفی کتاب بویژه برای کودکان و نوجوانان در شبکه استانی بوشهر نیز استفاده شود.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار بوشهر اظهار داشت: انتشار کتاب با عناوین ایثار، شهادت و خاطرات خانوادهها و والدین شهدا و رزمندگان باید مورد توجه و حمایت قرار گیرد و به شکلی جذاب ارائه شود.
پورات با اشاره به اینکه بسیاری از خانوادهها برخی از کتابهای خود را دور میریزند، تاکید کرد: باید محلی برای تحویل کتابها از سوی افراد در نظر گرفته و از طریق رسانهها اطلاع رسانی شود.
وی با یادآوری مصوبه نشست پیش این انجمن تاکید کرد: هر مدیر یک کتاب را بخواند و بازخورد آن را ارائه دهد که در راستای ترویج کتابخوانی مورد تشویق قرار میگیرند.
در این نشست همچنین آخرین وضعیت از عملیات اجرایی و ساخت کتابخانه مرکزی بوشهر بررسی شد و پیشنهادهای اعضا برای جانمایی مناسب کتابخانه مذکور احصا و در این خصوص بحث و تبادل نظر شد.
با مشارکت مردم بیش از ۱۰ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان در شکلهای مختلف به جامعه هدف کمیته امداد از ابتدای سال تاکنون کمک شده است.
معاون توسعه مشارکتهای مردمی کمیته امداد امام خمینی رحمت الله علیه در مصاحبه اختصاصی با خبرگزاری صدا و سیما گفت حداکثر سازی مشارکت مردم در فعال سازی مراکز نیکوکاری و تحقق کمک مردم به مردم از اولویتهای کمیته امداد است.
حبیب الله آسوده با اعلام اینکه عملکرد ۷ ماهه نخست امسال تحقق نسبی این هدف را نشان میدهد گفت: از ابتدای امسال تاکنون در قالب مشارکتی کمک مردم به مردم بیش از ۱۰ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان بوده است معاون توسعه مشارکتهای مردمی کمیته امداد امام خمینی ره افزود یکی از سیاستهای اصلی کمیته امداد این است که مشارکت مردم برای تامین نیاز جامعه هدف افزایش یابد.
حبیب الله آسوده با تقدیر از مردم استاد برای پیشگامی در پرداخت زکات گفت به دنبال تدوین برنامهای هستیم تا بتوانیم معادل زکات پرداخت شده در هر استان اعتباری برای فعالیتهای عمومی و خدماتی در آن استان پرداخت شود