پخش زنده
امروز: -
در پی امتناع قطر از پذیرش درخواست رژیم صهیونیستی برای پشتیبانی سیم کارتهای اسرائیلی در بازیهای جام جهانی، این رژیم دست به دامن فدراسیون جهانی فوتبال و اتحادیه بینالمللی ارتباطات شده است.
دوحه از بهره برداریهای سیاسی تل آویو نگران است
به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما؛ هرچند قطر در سال ۱۹۹۶ میلادی و سه سال بعد از توافقنامه اسلو به این امید و تصور که اجرای این توافقنامه به حل بحران فلسطین خواهد انجامید، دفترتجاری در تل آویو باز کرد، اما ۱۳ سال بعد بعد از جنگ ۲۰۰۹ غزه این دفتر را بست و بعد از اغاز خیزشهای عربی در سال ۲۰۰۱ در کنار جنبشهای اخوان المسلمین قرار گرفت.
بعد از آغاز دور جدید عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی از ۲۰۱۸ که با همراهی برخی از کشورهای منطقه همچون امارات، بحرین و مغرب همراه بوده قطر وارد این مدار نشده و هرگونه بازگشایی روابط را به حل بحران فلسطین براساس طرح تشکیل دو دولت مشروط کرده است که اکنون هیچ امیدی برای آن دیده نمیشود.
به گفته وزیر امور خارجه قطر در نبود پایبندی عملی به راه حل دو کشوری دشوار بتوان تصور کرد که قطر به روند توافقات آبراهام بپیوندد.
درمقابل، رژیم صهیونیستی برای اینکه قطر را همانند دیگر کشورهای نوسازشکاربا دور زدن مسئله فلسطین وارد وارد مدار سازش بکند از هر فرصت ممکن استفاده میکند و به بازیهای جام جهانی به عنوان فرصتی در این زمینه نگاه میکند؛ لذا قطر از این نگران است که رژیم صهیونیستی ارائه خدمات مخابراتی به گردشگران اسرائیلی در حین بازیهای جام جهانی را به محمل و بهانهای برای ازسرگیری روابط با این کشورقرار دهد و آن را در راستای مسیر ناشی از توافقنامه موسوم به توافقنامه ابراهیمی تبلیغ کند؛
آن هم در شرایطی که در انتخابات اخیر فلسطین اشغالی احزاب و جناحهای سیاسی دست راستی با گرایشات نژادپرستی و فاشیستی به پیروزی رسیده اند و بر پارلمان و دولت جدید صهیونیستی تسلط خواهند داشت که در طول تاریخ این رژیم بی سابقه بوده است. به اعتقاد کارشناسان، صهیونیستها به هیولایی ویرانگر رای داده اند که برای منحرف کردن توجهات از مسئله فلسطین حاضر است به هر اقدامی دست بزند. از دید آنها نتانیاهو همان نقش ویرانگری را در گذشته در منطقه و جهان بازی کرده است که گودزیلا در فیلمهای تخیلی بازی میکند.
قطر پیش از این هم با هرگونه بازگشایی کنسول گری موقت رژیم صهیونیستی در طول بازیهای جام جهانی ۲۰۲۲ مخالفت کرده بود و بهار گذشته براساس توافق با فیفا اجازه داد که ساکنان سرزمینهای اشغالی بدون اخذ ویزا به دوحه سفر کنند.
دولت قطر در شهریور نیز در صفحه "سایت فیفا" که نقشه کشورهایی را نشان میداد که میتوانند بلیت مسابقات را تهیه کنند، نام "اسرائیل" را حذف و سرزمینهای اشغالی فلسطین را جایگزین آن کرد.
دوحه از اقدامات جاسوسی و تروریستی صهیونیستها نگران است
در تازهترین مورد مقامات قطری از بازداشت ۸ مقام سابق نیروی دریایی هند در این کشور خبرداده اند که مشغول عملیات جاسوسی برای رژیم صهیونیستی بودند. ایندیا اکسپرس با اذعان به این موضوع تاکید کرده است که قطر قصدی برای آزادی این افراد ندارد.
قطریها با توجه به اینکه میزبان برخی از مقامات حماس و شخصیتهای اخوان هستند نمیتوانند به اسرائیل اعتماد کنند و لذا از عملیات جاسوسی صهیونیستها و از اینکه در حین بازیهای جام جهانی به خرابکاریهای امنیتی در قطر دست بزنند بسیار نگران هستند، اما در مقابل، رژیم صهیونیستی به روال سابق در تلاش است از اعزام جاسوسان گردشگرنمای خود به قطر حداکثر بهره برداری را در جهت اهداف جاسوسی و امنیتی بعمل آورد.
گفته میشود بین ۱۰ تا ۲۰ هزار نفر از اراضی اشغالی برای بازیهای جام جهانی به قطر خواهند رفت در حالی که تیم اسرائیل جزء تیمهای راه یافته به بازیهای جام جهانی نیست و لذا ورود این همه گردشگر نما به قطر تردید برانگیز و البته نگران کننده است و احتمال اینکه به خرابکاریهای امنیتی دست بزنند دور از انتظار نخواهد بود بخصوص آنکه محمد بن سلمان متحد جدید رژیم صهیونیستی و شخص نتانیاهو از اینکه قطر رقیب منطقهای خود به میزبان بازیهای جام جهانی تبدیل شده است هیچ وقت راضی نبوده ونیست و به نظر میرسد نهایت تلاش خود را بکار خواهد گرفت تا قطر در برگزاری این بازیها روسفید بیرون نیاید.
این درحالی است که قطربیش از ۲۰۰ میلیارد دلار برای برگزاری بازیهای جام جهانی فوتبال ۲۰۲۲ هزینه کرده است و برگزاری موفقیت امیز این بازیها به مثابه مرگ و زندگی برای این کشور است.
دوحه به نقش صهیونیستها درایجاد جنگ روانی علیه میزبانی قطر مشکوک است
از زمانی که قطرمیزبانی بازیهای جام جهانی ۲۰۲۲ را پذیرفته است گاه و بیگاه حملات تبلیغاتی علیه این کشور به راه افتاده و در روزها و هفتههای اخیر هم در استانه برگزاری این بازیها این تبلیغات ادامه و در مواردی تشدید شده و پاسخ مقامات این کشوررا به همراه داشته است.
در اواسط آبان ماه، نانسی ویرز وزیر کشور آلمان، در یک مصاحبه تلویزیونی ضمن انتقاد شدید از قطر گفت که از نظر آلمان "این حق میزبانی در شرایطی فریبکارانه به قطر داده شده است".
وزارت امور خارجه قطر «کلاودیوس فیشباخ»، سفیرآلمان در دوحه را احضار و یادداشت اعتراض قطر را درباره محکومیت و تقبیح کامل اظهارات وزیر کشور آلمان درباره میزبانی جام جهانی ۲۰۲۲ توسط قطربه وی ابلاغ کرد.
ناصر الخاطر مدیراجرایی جام جهانی قطربا بیان اینکه کشورهای اروپایی ۱۱ بار میزبان جام جهانی فوتبال بوده اند خاطر نشان کرد که این کشورها به دنبال انحصار میزبانی برای خود هستند و حاضر نیستند هیچ کشورعرب و مسلمانی مثل قطر افتخار این میزبانی را از آنها بگیرد.
با این حال این انتقادها متوقف نشده و در جدیدترین انتقاد سپ پلاتر رییس اسبق فیفا، پیرامون میزبانی جام جهانی ۲۰۲۲ قطراظهار داشت: قطر نباید میزبانی جام جهانی را میگرفت و این موضوع اشتباه بود. "
این احتمال که در پشت این همه هجمه تبلیغاتی علیه میزبانی قطربرای بازیهای جام جهانی، لابیهای اسرائیلی باشند تا از آن به عنوان عامل فشارعلیه دوحه برای تن دادن به خواستههای این رژیم استفاده بکنند بعید نیست؛
هرچند که نمیتوان از نقش بن سلمان هم غافل شد کما اینکه به نظرمی رسد کشورهای اروپایی هم میخواهند از اعمال این فشارهای روانی و تبلیغاتی به عنوان ابزاری برای وادار کردن قطر به اعطای امتیازات گازی به این کشورها برای عبور از زمستان سخت در فضای جنگ اوکراین استفاده کنند. احمد کاظم زاده
ببین ی جام جهانی ک در کشوری عربی برگزار میشرو چقدر یهود صهیونیستی ملعون و اروپائیان سیاسیش کردن ک کشورهای اروپایی هم میخواهند از اعمال این فشارهای روانی و تبلیغاتی به عنوان ابزاری برای وادار کردن قطر به اعطای امتیازات گازی به این کشورها برای عبور از زمستان سخت در فضای جنگ اوکراین استفاده کنند