پخش زنده
امروز: -
دمنوش گل محمدی موجب افزایش مقاومت بدن در برابر بیماریها میشود و ریهها را تقویت میکند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، گل محمدی منبع آنتی اکسیدان است و از خواص دمنوش گل سرخ میتوان به خاصیت ضد سرطانی آن اشاره کرد.
دمنوش گل محمدی عوارض و نشانههای سرماخوردگی، آنفلوآنزا، زکام و گرفتگیهای برونشی را از بدن دور میکند. غرغره کردن دم کرده یا دمنوش آن گلو درد را برطرف میکند.
دمنوش این گیاه میتواند بوی بد دهان را رفع کند و چای گل محمدی باعث تسکین دستگاه عصبی میشود.
دمنوش این گیاه برطرف کننده نفخ معده، تب بر، تقویت کننده و برطرف کننده ناراحتیهای ریه، کلیه و تپش شدید قلب است.
چای گل محمدی برای مقابله با انواع مشکلات تنفسی ناشی از سرماخوردگی و آنفلوانزا نیز مفید است.
مصرف منظم چای گل محمدی در گام اول به سم زدایی و پاکسازی بدن کمک میکند. چون روی کبد و صفرا تأثیر دارد و باعث تمیزی آنها میشود. این نوشیدنی معطر ادرارآور است و به کنترل حالت احتباس آب در بدن کمک میکند.
دمنوش گل محمدی منبع آنتی اکسیدان و ضد سرطان است و وجود کاتچین در این چای میتواند عاملی مفید در مقابله با سرطان باشد. آنتی اکسیدانها از بدن در برابر اثرات مضر رادیکالهای آزاد محافظت و به این ترتیب از بروز سرطانها پیشگیری میکند. ترکیبات آنتی اکسیدانی نه تنها از آسیبهای رادیکالهای آزاد جلوگیری میکنند بلکه بدون آسیب رساندن به سلولهای سالم اطراف، باعث نابودی سلولهای سرطانی میشود. در واقع این گل باعث بهبود سلامت درون و بیرون بدن و حفظ جوانی آن میشود.
همچنین چای گل محمدی باعث کاهش دمای بدن میشود و تب را کاهش میدهد. این چای برای پاکسازی بدن و کاهش التهاب و همچنین برطرف کردن ضایعات پوستی نیز موثر است. نتایج بررسیها نشان میدهد که گل محمدی از تشدید عفونت جلوگیری میکند.
از سوی دیگر گل محمدی یک آرام بخش طبیعی است و نوشیدن چای گل محمدی تاثیر خوبی بر اعصاب انسان دارد. نوشیدن دمنوش گل محمدی میتواند خستگی یک روز کاری را بطور کلی از تن بیرون کند و همچنین این نوشیدنی توانایی از بین بردن خستگی و بی خوابی را نیز در خود جای داده است.
طبیعت چای و دمنوش گل محمدی معتدل است. دمنوش گل محمدی حاوی مقادیر بالای ویتامین C، پلی فنلها، ویتامین A، مواد معدنی مختلف، اسید مالیک، پکتین و اسید سیتریک، نئولول، گرانیول، میرن، کورستین و دیگر آنتی اکسیدانها است.
بهترین زمان مصرف گل محمدی ۱ تا ۲ ساعت پیش از غذا یا پس از غذا است.