رونمایی از پوستر جشنواره قرآن و عترت وزارت بهداشت در بخش دانشگاهی در سبزوار
به مناسبت آغاز هفته قرآنی دانشگاهیان، از پوستر بیست و هفتمین جشنواره قرآن و عترت وزارت بهداشت در بخش دانشگاهی در
امامزاده شعیب بن موسی کاظم(ع) سبزوار رونمایی شد.
بیست و هفتمین جشنواره قرآن و عترت وزارت بهداشت ویژه استادان، کارکنان و دانشجویان در ۶ بخش و ۵۳ رشته در حوزه های آوایی، معارف، پژوهشی، هنری، ادبی و فناوری در دانشگاههای علوم پزشکی کشور برگزار می شود.
ثبت نام این جشنواره از ۱۱ آبان آغاز شده و تا بیستم آذر ادامه خواهد داشت و مرحله دانشگاهی آن در نیمه اول دی ماه برگزار خواهد شد.
همچنین مراسم عطر افشانی و غبارروبی امامزاده شعیب(ع) با حضور سرپرست دانشگاه، مدیران و جمعی از دانشجویان انجام شد.
اهدا 60 واحد خون در جغتای
مدیر کانون بسیج جامعه پزشکی جغتای گفت: کارکنان پایگاه سیار اداره انتقال خون سبزوار با حضور در بیمارستان ولی عصر(عج)
جغتای اقدام به خونگیری از داوطلبان شهرستان کردند که با استقبال بی نظیر مردم این شهرستان همراه بود.
حمزه محمدآبادی با بیان اینکه در مجموع حدود 60 واحد خون اهدا شد، افزود: کارکنان اداره های جغتای نیز با هدف ترویج سنت حسنه اهدای خون و تامین خون مورد نیاز بیماران نیازمند به خون و فرآورده های خونی ضمن مراجعه به پایگاه سیار مستقر در بیمارستان ولی عصر(عج) و اهدای خون به پویش ملی اهدای خون پیوستند.
کارکنان پایگاه سیار اداره انتقال خون سبزوار در هر سه ماه یک بار برای دریافت خون به جغتای مراجعه می کنند.
آغاز به کار تنها کارخانه فرآوری انار در کاشمر همزمان با فصل برداشت انار، کارخانه فرآوری انار کاشمر فعالیت فصلی خود را آغاز کرد. این کارخانه
ظرفیت فرآوری 12 هزار تن انار را در هر سال دارد.امیر دایی صراف فرماندار کاشمر در بازدید از این کارخانه گفت: محصولات ممتاز و درجه یک مانند انار به مرور در سردخانه ذخیره می شوند و با توجه به بازار خوبی که دارند، با قیمت مناسب به فروش می رسند.
محمد شجعی مدیر جهاد کشاورزی کاشمر نیز در حاشیه این بازدید با اشاره به جایگاه ویژه این صنایع در مدیریت بازار و ایجاد ارزش افزوده محصولات کشاورزی گفت: مواقعی که بازار کشش خوبی نداشته باشد و محصولات تولیدی در دست باغداران بماند، کارخانه های آبمیوه می توانند بازار را مدیریت و این محصولات را پس از خرید به آبمیوه تبدیل کنند.
دیدار فرماندار بردسکن با آزادگان، جانبازان و ایثارگرانجمعی از آزادگان، جانبازان و ایثارگران دفاع مقدس دیروز با حضور در فرمانداری بردسکن با فرماندار و معاون سیاسی، امنیتی، اجتماعی
فرمانداری دیدار و گفتگو کردند.
فرماندار بردسکن در این جلسه گفت: امروز جامعه اسلامی مرهون خون پاک هزاران شهید و جانبازی است که در دفاع از ارزش های اسلامی جانفشانی کردند.
دهقان زاده افزود: رسیدگی به خانواده های شهدا و توجه به مطالبات ایثارگران را نه به عنوان وظیفه، بلکه به عنوان تکلیف می دانیم و از حق و حقوق این بزرگواران دفاع خواهیم کرد و بر این باور هستیم کسی که حتی یک ساعت در جبهه های حق علیه باطل خدمت کرده، قابل قدردانی است.
فروش 35 درصد دام های عشایر بردسکن در نتیجه حذف یارانه نهاده های دامی
مسئول اداره امور عشایر شهرستان بردسکن گفت: متاسفانه با آزاد شدن نهاده های دامی عشایر شهرستان بردسکن به خاطر مشکل نقدینگی و نداشتن قدرت خرید مجبور به فروش دام های خود شدند.
علی اکبر خاکشور افزود: تعداد دام های سبک عشایر شهرستان بردسکن 120 هزار راس است که متاسفانه به خاطر خشکسالی و بالا بودن قیمت نهاده های دامی 35 درصد دام های خود را به فروش رسانده اند.
وی ادامه داد: عشایر شهرستان بردسکن حداقل 15 درصد گوشت قرمز مورد نیاز شهرستان را تامین می کردند که این رقم به کمتر از 10 درصد رسیده است و با فروش دام مولد در حوزه تولید و اشتغال زنگ خطر در عشایر به صدا در آمده است.
خاکشور با بیان اینکه عشایر بردسکن هزار و 350 خانوار از 5 طایفه هستند، گفت: کوچ پاییزه طایفه طاهری به تعداد 270 خانوار از 15 آبان به سمت خراسان جنوبی در مناطق چاه مسافر و گود طاهری از توابع شهر عشق آباد طبس آغاز شده است و طایفه ایلخانی هم به تعداد 60 خانوار در حال کوچ پاییزه خود به منطقه کوه سفید شهرستان طبس در خراسان جنوبی است.
خاکشور مجموع دام های این دوطایفه در حال کوچ پاییزه را 37 هزار راس دام اعلام کرد و گفت: در طول حرکت علاوه بر تامین آب شرب انسان و دام به صورت تانکر سیار راه آنها نیز تسطیح خواهد شد.
وی از پرداخت بیش از 7 میلیارد تومان تسهیلات با بهره 10 و 14 درصد با باز پرداخت یکساله به عشایر منطقه خبرداد و گفت: این تسهیلات با عنوان خرید علوفه به این عزیزان پرداخت شده است که با وضعیت گرانی نهاده های دامی اصلا مقرون به صرفه نیست.
اصلاح 55 درصد شبکه برق شهر انابد
مدیر برق شهرستان بردسکن در بررسی میدانی از وضعیت روشنایی معابر و بررسی وضعیت طرح های درحال اجرا در شهر انابد با اشاره به اصلاح 100 درصدی شبکه برق شهر شهرآباد در سال گذشته گفت: در شهر انابد تا کنون 15 کیلومتر از شبکه برق که حدوداً 55 درصد شبکه برق شهر را در بر می گیرد با اعتبار 50 میلیارد ریال اصلاح شده است.
جواد رجبی اظهار امیدواری کرد: تا پایان سال کل شبکه برق شهر انابد از سیمی به کابل خود نگهدار تبدیل و اصلاح شود.
وی همچنین با اشاره به روشنایی ورودی شهر انابد گفت: 70 عدد سر چراغ ال ای دی با اعتبار 3 ميليارد ريال در ورودی شهر انابد و 150 عدد انواع پایه چراغ ال ای دی با اعتبار 4 میلیارد ریال نیز در داخل شهر انابد نصب شده است.
رجبی گفت: اداره برق استان بر اساس نسبت پرداخت قبوض مشترکان هر شهرستان اعتبار در اختیار شهرستان ها قرار می دهد بنابراین از مشترکان خانگی درخواست می شود با پرداخت قبوض برق خود اداره برق شهرستان را در خدمت رسانی بیشتر یاری کنند.
رجبی از وضعیت روشنایی ورودی بلوار های گلستان، تمدن و خیابان های امام علی(ع)، مطهری شمالی و جنوبی، شهید عصمتی، قدس، شهید دوکی، امام حسین(ع)، عفاف، امام خمینی 9، عدالت، بوستان، امام خمینی 4(شهید فردوسی)، بسیج و خیابان دانش بازدید کرد.